Videot

TPS:n Lauri Pajuniemelle kahden ottelun pelikielto
19.2.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi TPS:n Lauri Pajuniemelle kahden ottelun pelikiellon perjantain Tappara–TPS-ottelussa tapahtuneesta selästä taklauksesta.

Red Bull Läpimurto – jakso 21: Loukkaantumisia ja omatoimista treeniä
19.2.2019

Red Bull Läpimurto -sarjan 21. jaksossa Rasmus Kupari ja Kaapo Kakko kertovat mietteitään harjoittelusta ja loukkaantumisista sekä niistä palautumisesta. Lisäksi kuullaan fysiikkavalmennuksen ja lisäharjoittelun tärkeydestä nuorilla pelaajilla.

Lukko ja Kärpät vastakkain torstaina – tässä joukkueiden tilastovertailu
14.2.2019

Lukko isännöi Kärppiä torstain ainoassa Liiga-kamppailussa. Katso, kuinka joukkueet ovat tällä kaudella koti- ja vierasotteluissaan pelanneet.

Red Bull Läpimurto – jakso 20: Täältä se kaikki alkoi
12.2.2019

Red Bull Läpimurto -sarjan 20. jaksossa ollaan ulkojäillä Anttoni Hongan ja Mikko Kokkosen kanssa. Lisäksi Rasmus Kupari kertoo, miltä tuntui saada kutsu A-maajoukkueen mukaan ja miltä tuntui kieltäytyä siitä.

Red Bull Läpimurto – jakso 19: Jääkiekkoa ja opiskelua
6.2.2019

Kuinka opiskelut yhdistetään jääkiekon kanssa? Kauden 19. Red Bull Läpimurto -jaksossa näemme Mikko Kokkosen ja Anttoni Hongan mietteitä opiskelusta ja sen yhdistämisestä jääkiekkoilijan arkeen.

IS Liigapörssin pelit jatkuvat – katso PörssiTV:n vinkit uuteen jaksoon
6.2.2019

IS Liigapörssin viides jakso alkaa, kun Liigassa pelataan keskiviikkona kuusi ottelua. Jaossa on heti isoja pisteitä sekä Liigapörssissä että Liigan otteluissa. Joukkueiden kokoonpanoja voi virittää kuntoon aina viimemetreille asti.

Katso Hakametsässä esitetty Timo Favorinin tribuuttivideo
1.2.2019

Timo Favorin teki perjantaina historiaa tuomitsemalla 1000. Liiga-ottelunsa. Favorinin upea tuomariura päättyi myös juhlaotteluun. Ottelun jälkeen Hakametsässä esitettiin Favorinille tribuuttivideo. Katso video uudelleen tästä!

Red Bull Läpimurto – jakso 18: Kaapo ja Rasmus esittelevät pukukoppinsa
29.1.2019

Kauden 18. Red Bull Läpimurto -jaksossa nähdään viimeisen neljän viikon parhaat suoritukset ja samalla valitaan kuukauden Läpimurto-pelaaja. Lisäksi Rasmus Kupari ja Kaapo Kakko esittelevät Kärppien ja TPS:n pukukopit.

Voita Liiga-joukkueen tatuointi itsellesi tai kaverillesi
28.1.2019

Fanius on DNA:ssa. Se kulkee isältä pojalle, äidiltä tyttärelle. Jengi voi olla koko elämä. Se on tunne. Se on ystävyys. Se on rakkaus. Se voi olla tatuointi iholla.

Lukon Toni Koivistolle yhden ottelun pelikielto
25.1.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Lukon Toni Koivistolle yhden ottelun pelikiellon Lukko–HPK-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Sportin Jyri Niemelle yhden ottelun pelikielto
25.1.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Sportin Jyri Niemelle yhden ottelun pelikiellon keskiviikon Sport–Pelicans-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Näin isketään Liiga-uran avausmaaleja – katso videokooste
24.1.2019

Kokosimme runkosarjasta pelaajien ensimmäisiä Liiga-maaleja videokoosteeseen. Kertaa kauden kuudennesta koosteesta, millaisilla osumilla Roope Mäkitalo, Matias Mäntykivi, Antti Saarela, Aapo Ahola, Jerry Sammalisto, Joonas Savolainen, Peetro Seppälä ja Erno Hopponen maalitilinsä Liigassa avasivat.

Lukon Toni Koivisto väliaikaiseen pelikieltoon
24.1.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Lukon Toni Koiviston väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Koivisto suoritti päähän kohdistuneen taklauksen keskiviikon Lukko–HPK-ottelussa. Tilanteesta ei tuomittu rangaistusta.

HPK:n Philippe Cornetille kahden ottelun pelikielto
23.1.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi HPK:n Philippe Cornetille kahden ottelun pelikiellon lauantain KalPa–HPK-ottelussa tapahtuneesta huitomisesta.

Tappara ja KalPa vastakkain tiistaina – katso ennakkografiikat
22.1.2019

Tappara isännöi KalPaa tiistain ainoassa Liiga-kamppailussa. Katso, kuinka joukkueet ovat tällä kaudella koti- ja vierasotteluissaan pelanneet.

Red Bull Läpimurto – jakso 17: Pelipäivä Mikkelissä
22.1.2019

Kauden 17. Red Bull Läpimurto -jaksossa päästään seuraamaan pelipäivää Mikkelissä sekä Mikko Kokkosen että kannattajan näkökulmasta. Mikko kertoo myös mietteitään kuluvasta kaudesta sekä nuorten MM-kisoista.

Tapparan Tuukka Mäntylälle kolmen ottelun pelikielto
17.1.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Tapparan Tuukka Mäntylälle kolmen ottelun pelikiellon lauantain Tappara–Sport-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta.

TPS ja Ilves kohtaavat keskiviikkona – katso joukkueiden tilastovertailu
16.1.2019

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun TPS ja Ilves kohtaavat Turussa. TPS:llä on alla kolme peräkkäistä tappiota edellisistä otteluistaan, Ilveksellä kaksi voittoa kolmesta edellisestä. Katso tilastovertailusta, miten joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella – TPS kotonaan ja Ilves vierasotteluissaan.

HIFK ja KalPa vastakkain tiistaina – katso lähtökohdat tilastovertailusta
15.1.2019

Liigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, kun HIFK isännöi Helsingissä KalPaa. Katso tilastovertailusta, miten joukkueet ovat pelanneet tällä kaudella – HIFK kotonaan ja KalPa vierasotteluissaan.

Red Bull Läpimurto – jakso 16: Maailmanmestarit
14.1.2019

Kauden 16. Red Bull Läpimurto -jaksossa päästään seuraamaan alle 20-vuotiaiden MM-kisojen vaiheita sekä kultajuhlia kulissien takaa. Jaksossa nähdään ja kuullaan Kaapon, Anttonin ja Rasmuksen mietteitä ennen ja jälkeen historiallisen voiton.