Suosituimmat

Nuorten Leijonien MM-leiriryhmä valittu – iso joukko Liiga-pelaajia mukana
12.12.2019

Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen matka kohti Tshekissä pelattavia nuorten MM-kisoja alkaa lauantaina, kun joukkue kokoontuu ensimmäiselle MM-leiritysjaksolle. Mukana on kolme maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 14 hyökkääjää.

Muistatko tämän huippusuorituksen Liigasta? 10 maalin iloittelu yhdessä erässä
10.12.2019

Liigan aikakaudella, kaudesta 1975-76 tähän päivään, on pelattu kaikkiaan 300 runkosarjaottelua, joissa jompikumpi joukkueista on onnistunut maalinteossa vähintään 10 kertaa. Viimeksi tähän ylsi Pelicans helmikuussa 2012 ottelussa SaiPaa vastaan. Mutta kerran 10 maaliin on ylletty vain yhden erän aikana.

Janne Jalasvaara Pelicansin puolustukseen
9.12.2019

Pelicans ja Janne Jalasvaara ovat tehneet sopimuksen, minkä myötä 35-vuotias puolustaja pelaa Lahdessa joulukuun loppuun asti.

HIFK juhli Oulussa, HPK:lle täydet pisteet juhlaottelusta – Sallinen illan ykkösnimi
7.12.2019

Lauantain täyden seitsemän ottelun Liiga-kierroksen voittajat olivat HPK, Ilves, KalPa, Sport, HIFK sekä jatkoajalla kaksi pistettä ottaneet KooKoo ja TPS. Illan ykkösnimi oli Oulussa pisteet 2+2 iskenyt Jere Sallinen. Neljän pisteen iltaa kierroksella viettivät myös Balázs Sebok ja Teemu Turunen.

Ruotsalaispuolustajalle ei jatkoa TPS:ssä
13.12.2019

Christoffer Persson ei jatka TPS:n paidassa. Puolustaja saapui TPS:ään marraskuussa lainasopimuksella SHL:n HV71:n riveistä.

KooKoon Martin Bergerille yhden ottelun pelikielto
13.12.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi KooKoon Martin Bergerille yhden (1) ottelun pelikiellon keskiviikon Tappara–KooKoo-ottelussa tapahtuneesta epäurheilijamaisesta käytöksestä. Kontaktitilanteesta Patrik Virtaan Bergerille ei määrätty pelikieltoa.

Ilveksen voittoputki sai jatkoa paikallispelissä – KooKoo ja Ässät jättivät vastustajansa nollille
13.12.2019

Liiga-viikko paketoitiin täydellä kierroksella! Illan voittajat olivat Jukurit, Lukko, sarjajohtajan kaatanut Sport, Tampereen paikallisderbyn jälleen vienyt Ilves, JYP ja maalinsa puhtaana pitäneet KooKoo ja Ässät. Liigan kuntopuntarin ykkönen Ilves on tällä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa.

Ville Meskanen tekee paluun Ilves-paitaan
13.12.2019

Ilves on solminut 2+1-vuotisen sopimuksen laitahyökkääjä Ville Meskasen kanssa. Meskanen on pelannut kahdella viimeisimmällä kaudella Pohjois-Amerikassa.

Edwin Hedberg ei jatka Ässien riveissä
12.12.2019

Ässät tiedotti, että ruotsalaishyökkääjä Edwin Hedberg ei jatka enää porilaisjoukkueessa. Sopimuksen purun myötä Ässät kartoittaa vahvistuksia hyökkäyspäähänsä.

Pelicans katkaisi pitkän tappioputkensa, Ilves nappasi kuudennen peräkkäisen voiton
11.12.2019

Keskiviikon Liiga-kierros oli varsin tasainen, sillä jokainen illan kuudesta kamppailusta päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen maalin erolla. Lue kierrosraportista otteluiden päätapahtumat.

Tapparan Otto Rauhalalle ei määrätty pelikieltoa
13.12.2019

Liigan kurinpitodelegaatio ei määrännyt Tapparan Otto Rauhalalle pelikieltoa keskiviikon Tappara–KooKoo-ottelussa tapahtuneesta tappelusta.

Liiga perjantaina: Tampereen paikallinen kärkiotteluna
13.12.2019

Venäjän EHT-turnauksen vuoksi Liiga-viikko päättyy poikkeuksellisesti jo perjantaina. Luvassa on täysi seitsemän ottelun ilta! Illan herkkupala pelataan Tampereella, jossa Tappara ja Ilves täyttävät Hakametsän neljännen kerran tällä kaudella. Paikallispelin lisäksi ottelu on myös Liigan kärkipeli, kun joukkueet ovat sijoilla kaksi ja kolme. Ottaako Ilves kauden kolmannen paikallispelivoittonsa vai tasoittaako Tappara voitot? Kiekko jäähän klo 18.30.

Julius Honka on tyytyväinen jäätyään JYPiin: ”Tiedän, että pystyn nostamaan tasoani”
12.12.2019

Puolustaja Julius Hongan loppukauden pelipaikasta saatiin lopullinen selvyys NHL:n siirtoajan umpeutumisen jälkeen.

Jukurit sopimukseen Mikko Kuukan kanssa – “lisää karheutta ja roolimallia”
12.12.2019

Puolustaja Mikko Kuukka on tehnyt Jukurien kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. Syyskaudella Kuukka on pelannut Britannian pääsarjassa.

Antti Kalapudas Sportista JYPiin
10.12.2019

Keskushyökkääjä Antti Kalapudas on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen JYPin kanssa. Kalapudas on pelannut syksystä 2017 Sportin paidassa.

Ilveksen Panu Mieholle neljän ottelun pelikielto
5.12.2019

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi Ilveksen Panu Mieholle neljän (4) ottelun pelikiellon tiistain Jukurit–Ilves-ottelussa tapahtuneesta pään tai niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta.

Liiga keskiviikkona: Pelicans matkaa Poriin kuuden ottelun tappioputkessa
11.12.2019

Keskiviikon Liiga-kierros tarjoaa kuuden ottelun iltaman. Pelicans yrittää katkaista pitkäksi venyneen tappioputkensa, Sport isännöi vahvavireistä Ilvestä ja useista poissaoloista kärsivä Kärpät kohtaa HPK:n. Lue ennakosta kierroksen lähtökohdat.

Liiga lauantaina: Hämeenlinnassa HPK:n 90-vuotisjuhlaottelu
7.12.2019

Liiga-viikko huipentuu lauantain täyteen seitsemän ottelun iltaan! Ohjelmassa on muun muassa HPK:n 90-vuotisjuhlaottelu ja aina mielenkiintoinen HIFK:n vierailu Oulussa. Kierroksella juhlistetaan myös Suomen itsenäisyyttä erityisillä teemaotteluilla. Hämeenlinnassa aloitetaan poikkeuksellisesti jo klo 16 ja Raumalla sekä Lappeenrannassa vasta klo 18.30.

Justin Danforth on yksi Liigan hehkuvimpia ulkomaalaistähtiä – "Luistelu on ollut aina yksi vahvoista aseistani"
6.12.2019

Lukon pelaajien haastattelupyynnöistä huolehtiva Mika Kuosmanen vastaa puhelimeen sovittuun aikaan kello kymmenen aamulla. Joukkue on keskiviikkoaamuna aloittanut juuri matkan kohti tärkeää vierasottelua torstaina Lappeenrannassa. Kuosmanen vilkaisee taakseen, ja etsii katseellaan bussin takaosasta kanadalaista Justin Danforthia, 26, mutta hetki ei ole oikea. Puhelun taustalla on hiljaista. Kuosmanen kertoo näkevänsä vain penkkien yli nousseita jalkoja, sillä pelaajat nukkuvat vielä hiljattain alkaneen bussimatkan alkukilometrejä.

Red Bull Läpimurto: Jakso 13 – Lainalla Mikkelissä
11.12.2019

Red Bull Läpimurto -sarjan 13. jaksossa tutustutaan kämppäkavereina Mikkelissä asuvien Kristian Tanuksen ja Patrik Puistolan arkeen. Molemmat pelaajat ovat Jukureissa lainasopimuksella kasvattajaseurastaan Tapparasta. Miltä lainasopimus tuntuu pelaajan näkökulmasta?