Suosituimmat

Muutoksia Liigan runkosarjan otteluohjelmaan
11.1.2021

Liiga on vahvistanut ottelusiirtoja runkosarjan ohjelmaan.

Ässien Aittokallio helpottunein mielin HIFK:n kaatoon
12.1.2021

Ässien kokenut maalivahti Sami Aittokallio saalisti lauantaina vasta kauden ensimmäisen kolmen pisteen voittonsa, kun Kärpät kaatui Porissa 3-0.

KalPan Hugo Gallet'lle kolmen ottelun pelikielto
15.1.2021

Liigan kurinpitodelegaatio määräsi KalPan Hugo Gallet'lle kolmen ottelun pelikiellon keskiviikon KalPa–KooKoo-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Yohann Auvitu palaa HIFK:n riveihin
14.1.2021

HIFK saa kovan vahvistuksen, kun ranskalaispuolustaja Yohann Auvitu palaa HIFK:n riveihin. Auvitun sopimus ulottuu kevääseen 2022 saakka.

Muistatko tämän ennätyksen Liigasta? Maaliputkessa kolmasosa kaudesta
12.1.2021

Liigan kaikkien aikojen kovimmat maalintekijät ovat ennätyskausillaan luoneet pohjan lukemilleen pitkillä tehojaksoilla. Pisimpien maaliputkien tekijät ovat kantaneet joukkueidensa tulosvastuuta pelistä toiseen.

Jukurien Brandon Yip väliaikaisessa pelikiellossa
16.1.2021

Liigan kurinpitodelegaatio on määrännyt Jukurien Brandon Yipin väliaikaiseen pelikieltoon perjantain TPS–Jukurit-ottelussa tapahtuneesta tilanteesta.

Kärppien Jari Sailiolle komea rajapyykki täyteen torstaina – Vain yhdeksän aktiivipelaajaa edellä
14.1.2021

Kärppien Jari Sailio pelaa torstaina Liiga-uransa 700. ottelun. Juhlaottelussa Kärpät kohtaa kotonaan Lukon.

Toni Sihvonen jatkaa Kärppien apuvalmentajana
12.1.2021

Toni Sihvonen jatkaa Kärppien Liiga-joukkueen apuvalmentajana myös seuraavat kaksi kautta, kun hän on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Sopimus ulottuu kauteen 2023.

HPK kiinnitti paljon kokemusta
13.1.2021

HPK kertoo verkkosivuillaan tehneensä loppukauden kestävät sopimukset puolustajien Arto Laatikaisen ja Markus Kankaanperän sekä maalivahti Eetu Laurikaisen kanssa.

Kärpät hakee revanssia Lukosta - Kuopiossa pelissä ovat isot pisteet
13.1.2021

Keskiviikon kierroksella pelataan kaksi ottelua: Kärpät kohtaa Lukon Raksilassa. Kuopiossa yhteen ottavat puolestaan KalPa sekä KooKoo

Lukon ja toimitusjohtaja Timo Rajalan tiet eroavat kauden jälkeen
11.1.2021

Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä kuluvan kauden loppuun asti, jonka jälkeen tehtävä siirtyy uudelle henkilölle. Lukko aloittaa uuden toimitusjohtajan etsinnän välittömästi.

Torstain liigakierroksella nähtiin kaksi hattutemppua
14.1.2021

Torstain voittajia olivat Lukko, HIFK, Pelicans ja Tappara. Kierroksen aikana nähtiin peräti kaksi hattutemppua, kun kolmen maalin iltaa viettivät Pelicansin Ryan Lasch ja HIFK:n Henrik Borgström.

KalPa päätti HIFK:n voittoputken, HPK katkaisi tappiokierteensä
16.1.2021

KalPa päätti HIFK:n neljän ottelun voittoputken hakemalla maistuvan vierasvoiton. HPK kaatoi Ilveksen jatkoajalla ja päätti samalla kahdeksan ottelun tappioputkensa. Pelicansin vahva vire jatkui, kun lahtelaisryhmä tykitti kuusi maalia Jukureita vastaan.

HIFK nollasi Jukurit, Sport jatkoi voittoputkeaan
12.1.2021

Tiistain kierroksella nähtiin kaksi ottelua. HIFK jätti Jukurit maaleitta Mikkelissä Niilo Halosen torjuttua kaikki kotijoukkueen laukaukset. Illan toisessa kamppailussa Sport otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun KalPa kaatui lukemin 4–2.

Sportin Jesse Paukku ei kaihda pistää kroppaansa likoon
13.1.2021

Vahvassa nousukiidossa olevan Vaasan Sportin yksi kauden kulmakivistä on ollut Jesse Paukku. Joensuulaislähtöinen hyökkääjä tunnetaan erityisesti joukkuepelaajana, mutta tällä kaudella myös pisteitä on syntynyt mukavasti.

Joona Koppanen palaa Ilveksestä Boston Bruinsiin
11.1.2021

Ilves kertoo verkkosivuillaan, että toistaiseksi voimassa olleella lainasopimuksella Ilveksessä pelannut Joona Koppanen, 22, on kutsuttu takaisin Boston Bruinsin organisaatioon.

Nuori Christoffer Sedoff lainalle SaiPaan
16.1.2021

SaiPa on vahvistaa puolustustaan, kun se on tehnyt lainasopimuksen 18-vuotiaan Christoffer Sedoffin kanssa. Sedoff pelasi viime kaudella WHL-junioriliigassa Red Deer Rebelsissä, jonka sopimuspelaaja on. SaiPalla on mahdollisuus jatkaa lainasopimusta kauden loppuun saakka.

Maalivireensä löytänyt Kai Kantola uskoo KalPan menestykseen
11.1.2021

KalPan Kai Kantola on yksi Liigan kuumista pelaajista tällä hetkellä. Syksyllä 33 vuotta täyttänyt hyökkääjä on onnistunut maalinteossa neljässä ottelussa putkeen.

HPK yrittää katkaista tappioputkensa, HIFK hakee jatkoa voittoputkelleen
16.1.2021

Lauantain kierros tarjoaa kolme ottelua. Neljän ottelun voittoputkessa etenevä HIFK kohtaa KalPan, HPK yrittää katkaista pitkää tappioputkeaan haastamalla Ilveksen, ja Pelicans saa Lahdessa vastaansa Jukurit.

Pelicans pelaa ympäristön puolesta
15.1.2021

Pelicans pelaa 16.1. ympäristön puolesta. Uudet pelinumerot nostavat esiin faktat ja teot Lahden Euroopan ympäristöpääkaupunki -tittelin takana.