Suosituimmat

Tapparan kärkihankinta Charles Bertrand on juurtunut Suomeen – "Kun lähdin, olin varma, että palaisin”
9.9.2019

Liigan ulkomaalaispelaajien kermaan kuuluva Charles Bertrand palasi kauden mittaisen ulkomaiden lenkin jälkeen Suomeen ja kahden vuoden sopimuksella Tapparaan.

Joukkue-esittelyt 2019: Tappara – mitaliputkelle edelleen jatkoa?
9.9.2019

Tapparan huima finaalisarjojen putki katkesi viime keväänä, mutta mitaleilla kirvesrinnat kuitenkin pysyivät – jo seitsemättä kevättä peräkkäin. Uudelle kaudelle Tappara on tehnyt nimekkäitä hankintoja ja säilyttänyt asemansa taistelussa runkosarjan voitosta. Kauteen valmistavissa peleissä Tappara on parantanut Liiga-kauden alun lähestyessä.

Joukkue-esittelyt 2019: Kärpät – isoja muutoksia kokenut ennakkosuosikki
10.9.2019

Viime Liiga-kauden karvaaseen finaalitappioon päättänyt Kärpät on kokenut isoja muutoksia. Kärpät on kuitenkin löytänyt lähtijöiden tilalle laadukkaita pelaajia, kärkiniminä Jesse Puljujärvi ja Janne Pesonen. Oululaisseuralla riittää voitonnälkää ja joukkue on säilyttänyt asemansa taistelussa runkosarjan kärkisijoista. Ennakkosuosikin viitta on helppo asettaa Kärppien hartijoille.

Jonne Virtanen ei jatka TPS-paidassa
12.9.2019

TPS tiedotti torstaina päättäneensä hyökkääjä Jonne Virtasen pelaajasopimuksen perustelluista ja harkituista syistä.

Kärpät, Pelicans ja Ässät jatkavat puhtaalla pelillä – Kouvolassa hurja avauserä
14.9.2019

Lauantain Liiga-kierroksen voittajat olivat puhtaalla pelillä jatkavat Pelicans, Kärpät ja Ässät sekä jatkoajalla juhlinut Tappara, HIFK, Lukko ja hurjan neljän maalin avauserän iskenyt KooKoo. Palaa kierroskatsauksesta illan tapahtumiin.

Joukkue-esittelyt 2019: HPK – mestarin uudet vaatteet
11.9.2019

HPK nousi viime keväänä sensaatiomaisesti Suomen mestariksi runkosarjan viidenneltä sijalta. Siirtomarkkinat rokottivat mestarijoukkuetta, joskin Kerho on paikannut rivejään laatuluokan vahvistuksilla. Alkavalla kaudella HPK myös juhlii seuran 90-vuotista taivalta.

Joukkue-esittelyt 2019: HIFK – uudistunut joukkue valmis taistelemaan kärkisijoista
8.9.2019

HIFK lähtee uudistuneella joukkueella taistelemaan Liigan kärkisijoista. Varsinaista suosikin viittaa helsinkiläisille ei voida tällä kertaa ison vaihtuvuuden takia asettaa, mutta punanutuilla on kasassa jälleen vahva ja mielenkiintoinen joukkue. Potentiaalia menestykseen löytyy.

Liiga-kauden avaustilaisuus pidettiin Nordiksella – katso kuvakooste mediapäivästä
11.9.2019

Medialle suunnattua Liiga-kauden avaustilaisuutta vietettiin keskiviikkona Helsingin jäähallissa. Ohjelmassa oli Wisehockey-järjestelmän esittelyä sekä pelaajien ja valmentajien kuulumisia vain hetki ennen kauden alkua. Palaa kuvakoosteesta päivän tunnelmiin.

Kuvat: Mikko Pylkkö

Tässä ovat Liigan pelaajasiirrot kaudelle 2019–2020
10.9.2019

Tälle sivulle on koottu Liiga-joukkueiden pelaaja- ja valmentajasiirtoja sekä joukkueiden sopimustilanteet kaudelle 2019–2020.

Liiga torstaina: Näillä kokoonpanoilla kauden avaukseen
12.9.2019

HPK ja Kärpät pelaavat torstaina Liiga-kauden 2019-20 avausottelussa Hämeenlinnassa. Iltaa värittää HPK:n mestaruusviirin nosto, ja päätapahtumassa kaukalossa nähdään mielenkiintoisia nimiä joukkueiden kokoonpanoissa.

Runkosarjan ohjelma kaudelle 2019-20 julkaistu
17.6.2019

Tulevan Liiga-kauden otteluohjelma on valmis. Kausi 2019-20 käynnistyy torstaina 12. syyskuuta kevään finaalijoukkueiden, HPK:n ja Kärppien kohtaamisella.