Nick Baptiste vahvistaa Ilvestä yksivuotisella sopimuksella

21.7.2021
Nick Baptiste vahvistaa Ilvestä yksivuotisella sopimuksella

Nick Baptiste nähdään tulevalla kaudella Hakametsän jäällä. (Kuva: Aarno Vuorinen)

25-vuotias kanadalaishyökkääjä Nick Baptiste on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Ilveksen kanssa. Baptiste on entinen NHL-pelaaja, jonka edelliskausi kului AHL:ssä.

Baptiste pelasi viime kaudella Texas Starsin AHL-joukkueessa 34 ottelua tehopisteillä 12+11=23. Buffalo Sabres varasi hyökkääjän vuonna 2013 kolmannella kierroksella numerolla 69. NHL:ssä Baptiste pääsi pelaamaan kahdella kaudella 2016-18 pelaten yhteensä 47 ottelua tehopistein 7+3=10. Aikuisuralla kanadalainen on pelannut pääosin AHL:ssä, jossa viidessä eri joukkueessa otteluita on kertynyt kaiken kaikkiaan 315 tehopisteillä 77+75=152. Baptiste saapuu uuden sopimuksen myötä ensimmäisen kerran Eurooppaan pelaamaan.

- Hienoa, että saamme joukkueeseemme erittäin motivoituneen ja ikäisekseen kokeneen ammattilaisen, joka tulee auttamaan meitä voittamaan monella eri tapaa. Odotamme Nick Baptisten tuovan hyökkäykseemme monipuolisuutta, vaihtoehtoja, maaleja ja johtajuutta. Hän pystyy pelaamaan monessa eri roolissa, ja hänen työmoraalinsa ja persoonansa sopivat erinomaisesti joukkueeseemme, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.


---
Julkaisija: Henri Niemelä