TPS kiinnitti SHL:ssä meritoituneen Niklas Arellin puolustukseen

11.6.2021
TPS kiinnitti SHL:ssä meritoituneen Niklas Arellin puolustukseen

TPS saa ensi kaudeksi takalinjoilleen isokoisen ruotsalaispuolustajan Niklas Arellin. (Kuva: Teemu Saarinen)

30-vuotias ruotsalaispuolustaja Niklas Arell on solminut vuoden pituisen sopimuksen TPS:n kanssa. Isokokoinen puolustaja siirtyy Turkuun HV-71:stä.

Arell on pelannut yhtä Norjassa vietettyä vuotta lukuunottamatta koko uransa Ruotsissa. Kuluneella kaudella puolustaja pelasi SHL:ssä HV-71:ssä 50 ottelua tehopistein 2+2=4. HV-71:n lisäksi Arell on edustanut SHL:ssä Malmö Redhawksia, Karlskrona HK:ta ja Färjestad BK:ta yhteensä 381 ottelun verran. Arell oli Färjestadin kanssa voittamassa sarjan hopemitalia kaudella 2013-2014.

– Olen äärimmäisen innostunut ja onnellinen tästä sopimuksesta. Halusin saada uralleni uuden kovan haasteen ja TPS:n tarjoama kokonaisuus on juurikin sitä. Päivittäinen vaatimustaso ja urheilullinen ilme ovat juuri sitä mitä haluan, sanoo Arell.

– Saimme juuri sen mitä etsimmekin. Eli oikeanlaista fyysisyyttä sekä myös liikkuvuutta tasapainottamaan fyysistä preesensiä. Arell on kokenut pelimies, joka vahvistaa meidän joukkuettamme monella eri tavalla, linjaa puolestaan TPS:n pelaajakoordinaattori Tomi Kallio.


---
Julkaisija: Henri Niemelä