Lukko sekä TPS hakevat finaalipaikkaa maanantaina

3.5.2021
Lukko sekä TPS hakevat finaalipaikkaa maanantaina

TPS nollasi HIFK:n sunnuntaina. (Kuva: Teemu Saarinen)

Molemmat semifinaalisarjat ovat katkolla maanantaina. Lukko sekä TPS hakevat finaalipaikkaa kello 16:00 alkavissa otteluissa

Tappara – Lukko
Otteluvoitot 1-2
>> Kokoonpanot

Runkosarjavoittaja Lukko yrittää edetä Liigan finaaleihin maanantaina. Joukkue nappasi toisen kiinnityksensä sunnuntaina vakuuttavalla esityksellä Tampereella. Raumalaiset eivät päästäneet maaliakaan ennen kolmatta erää iskiessään itse kolme täysosumaa. Runkosarjamestari hallitsi pelitapahtumia tasaviisikoin lähes täysin. Tappara reagoi sunnuntain pannukakkuun sekoittamalla kokoonpanoaan pakkovoiton edessä. Kotijoukkueelle positiivista on se, että runkosarjassa loistanut Anton Levtchi avasi maalihanansa ensimmäistä kertaa playoffseissa. Tapparan pitää palata toisen osaottelun tapaiseen tiiviiseen puolustuspelaamiseen, jos se mielii jatkaa taistelua finaalipaikasta.

TPS – HIFK
Otteluvoitot 2-1
>> Kokoonpanot

TPS ajoi HIFK:n seinää vasten vahvalla esityksellä sunnuntaina. Turkulaiset nollasivat runkosarjassa toiseksi sijoittuneen helsinkiläisjoukkueen Karri Rämön kevään ensimmäisellä nollapelillä. Neljännesfinaalit maalilla aloittanut Andrei Karejev on edelleen sivussa, joten Rämö aloittaa tolppien välissä myös maanantaina. Vakuuttavasti semifinaalit aloittanut HIFK on nyt hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin TPS:lle. Illan kotijoukkueen vahvuus on ollut eritoten aloituksissa. TPS voitti 12 aloitusta enemmän kuin helsinkiläiset sunnuntaina.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth