Kokenut Henrik Eriksson vahvistamaan Sportia

30.4.2021
Kokenut Henrik Eriksson vahvistamaan Sportia

Kuva: Samppa Toivonen

Vaasan Sportin hyökkäys vahvistuu kolmannella ruotsalaispelaajalla, kun 1+1-vuotisella sopimuksella joukkueeseen liittyy viimeiset yhdeksän kautta Djurgårdens IF:ää edustanut Henrik Eriksson.

Henrik Eriksson, 31, on kuulunut SHL-seura Djurgårdenin luottopelaajiin jo usean vuoden ajan, josta kertoo miehen kuuluminen joukkueensa kapteenistoon viimeisen seitsemän kauden ajan. Eriksson on erittäin työteliäs pelaaja, joka vuosien aikana nousi tukholmalaisjoukkueen kannattajien suosikiksi. Nyt mies jatkaa uraansa ulkomailla ja pukee kotkapaidan päälleen tulevalle kaudelle.

Henrik Erikssonissa on paljon samaa kuin Sebastian Stålbergissa – kova työmies, jolla on potentiaalia myös tuloksentekoon. Johtaja ja joukkuepelaaja, joka on käsittämättömän kova tekemään töitä joukkueen eteen. Alivoimaspesialisti, joka sopii hyvin sapluunaamme, kommentoi Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran verkkosivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström