Jonne Virtanen ja Jesse Paukku jatkavat Sportissa

27.3.2021
Jonne Virtanen ja Jesse Paukku jatkavat Sportissa

Jesse Paukku teki kahden vuoden jatkosopimuksen. (Kuva: Samppa Toivonen)

Jo alkukaudesta löytynyt tehoketju Jesse Paukku-Jonne Virtanen-Sebastian Stålberg jatkaa kokonaisuudessaan myös ensi kaudella, kun Paukku löi nimensä kaksivuotiseen ja Jonne Virtanen yksivuotiseen paperiin.

Paukku saapui Vaasaan jo keväällä 2017 ja pelejä on kertynyt yli 200. Paukku tunnetaan työteliäänä pelaajana, joka viihtyy myös fyysisessä pelissä ja jakaa mielellään painavia taklauksia. Kehityskäyrä Vaasassa on ollut tasaisen nousujohteinen ja tällä kaudella se on realisoitunut myös pisteiden valossa. Kaksivuotisen jatkon tehnyt Paukku pelaa uransa tehokkainta kautta ja pisteitä on kertynyt 49 otteluun mukavat 10+18.

– Paukulla on menossa huippukausi ja hienoa nähdä, että hän on pystynyt kantamaan vastuuta myös tuloksentekoyksikössä. Jesse on todella monipuolinen pelaaja, joka on pelannut hyvin roolissa kuin roolissa viimeisten kausien aikana, toteaa Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä seuran sivuilla.

Virtanen tuli Vaasaan hakemaan uuden alun liigauralleen ja sen hän on myös tehnyt. Enemmän fyysisenä pelaajana tunnettu Virtanen löysi nopeasti hyvän rytmin Paukun ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålbergin kanssa – kolmikko kantoi tulosvastuuta varsinkin alkukauden peleissä, jolloin Virtanen kantoi myös parhaan pistemiehen kultaista kypärää.

– Virtanen on tärkeä liideri kopissa ja näyttää johtajan esimerkkiä myös kentällä. Alkukausi oli erinomainen, nyt kevätkaudella on ollut erilaisia haasteita, jotka alkavat olla takanapäin. Molemmilla oli selkeä halu jatkaa yhteistyötä ja hienoa nähdä Jonne Sportissa myös ensi kaudella, sanoo Jämsä.


---
Julkaisija: Salttu Forsström