Lukko kaatoi KooKoon voittomaalikilpailussa

4.3.2021
Lukko kaatoi KooKoon voittomaalikilpailussa

Lukko kaatoi KooKoon toistamiseen tällä kaudella. (Kuva: Elmeri Elo)

Torstai-illan ottelu tarjosi viihdettä myös varsinaisen peliajan jälkeen. Kotijoukkue Lukko piti lisäpisteen Raumalla voittomaalikilpailun päätteeksi.

Lukko – KooKoo 4–3 VL (2-1, 1-1, 0-1, 0-0, 1-0)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Lukko sekä KooKoo tarjosivat faneilleen rutkasti viihdettä torstai-illan ainoassa Liiga-kamppailussa. Ottelu päättyi lopulta Lukon voittoon voittomaalikilpailun jälkeen. Kotijoukkue ei ollut ottelun aikana tappioasemassa kertaakaan. Lukko aloittikin maalinteon reilun neljän minuutin jälkeen Aleksi Saarelan ylivoimaosumalla. Arttu Pelli tasoitti lukemat vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin. Kotijoukkue palautti johtoasemansa vain muutama sekunti ennen erän päätöstä Vili Saarijärven maalilla. Piste oli Lukko-puolustajan erän toinen.

Raumalaiset kasvattivat johtoaan toisessa erässä. Sebastian Repo ohitti KooKoo-vahti Joona Voutilaisen 36 peliminuutin jälkeen. KooKoo iski kuitenkin tärkeän pukukoppimaalin aivan erän loppuun alivoimalla. Maalista vastasi Toni Suuronen.

Vierasjoukkue tasoitti lukemat heti kolmannen erän alkuun, kun Kasperi Ojantakanen iski kaude kolmannen maalinsa. Ratkaisua ei varsinaisella peliajalla tai jatkoajalla nähty, joten kamppailu venyi voittomaalikilpailuun. Lukon viime otteluiden sankari voittolaukauksissa ollut Robin Press ratkaisi voiton jälleen raumalaisille kahdella onnistumisellaan. Samuli Ratisen yritys kimposi tolpasta ulos, joten lisäpiste jäi jälleen Lukolle.


---
Julkaisija: Nooa Ruuth