Tshekkihyökkääjä Filip Chlapík loppukaudeksi Pelicansiin

3.3.2021
Tshekkihyökkääjä Filip Chlapík loppukaudeksi Pelicansiin

Kuva: Tomi Natri

Lahden Pelicans vahvistuu loppukauden ajaksi tshekkiläisellä Filip Chlapíkilla.

23-vuotias keskushyökkääjä siirtyy Lahteen Kanadasta Ottawa Senatorsin organisaatiosta. 185-senttinen ja 89-kiloinen Chlapík on kiekkoillut kaudesta 2014-15 lähtien Pohjois-Amerikassa, missä tilille on kertynyt juniorisarjan (QMJHL) pelien lisäksi 57 NHL- ja 148 AHL-ottelua.

- Olen erittäin innoissani mahdollisuudesta liittyä Pelicansiin ja lähteä tavoittelemaan menestystä täällä. Olen peliä tekevä molempiin suuntiin tunnollinen keskushyökkääjä. Vuosien mittaan tyylini on muuttunut puolustusvoittoisemmaksi, mutta haluan ehdottomasti täällä tuoda esiin enemmän myös vahvuuksiani hyökkäyspäässä, Chlapík avaa Pelicansin sivuilla.

Chlapík täydentää Pelicansin tshekkiläistrion, johon jo entuudestaan kuuluvat Rudolf Červený ja Patrik Bartošák. Kaksikosta Bartošák on Chlapíkille aiemmin tuttu Tshekin maajoukkuetehtävistä.

- Patrikin tiedän maajoukkueesta. Se, että täällä pelaa muitakin tshekkiläisiä, helpottaa varmasti sopeutumista ja sillä oli merkitystä päätökseeni tulla tänne, mutta haluan ehdottomasti tutustua ja ystävystyä yhtä lailla muidenkin kanssa. Toivon, että pääsemme juhlimaan yhdessä mestaruutta, Chlapík kommentoi.


---
Julkaisija: Salttu Forsström