Peter Tiivola jatkaa Ässissä

3.2.2021
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola pelaa vahvaa kautta. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Ässät ja Peter Tiivola ovat sopineet yhden vuoden jatkosopimuksesta. Sopimuksessa on optio, joka mahdollistaa Tiivolan siirtymisen ulkomaille tämän kauden jälkeen.

Tiivola pelaa kolmatta kauttaan Ässissä ja on tällä kaudella tilastoinut pisteikseen 3+18=21. Tiivola on myös kahdesti valittu maajoukkueeseen tällä kaudella.

- Käynnissä on Peterin kolmas kausi Ässissä ja joka vuosi on tapahtunut kehittymistä. Hän käytti omatoimisen kesän hyvin edukseen ja oli huippukunnossa heti elokuun alusta alkaen. Tällä kaudella Peter on noussut A-maajoukkueeseen, joka on hieno osoitus hänen kovasta työstään.

- Peter on kova tekemää työtä joukkueen eteen jokaisessa vaihdossa ja hän on tehnyt ketjukavereistaan parempia. Mielestäni hän on tällä kaudella kasvanut myös johtajana sekä kentällä että kentän ulkopuolella.

- Normaalioloissa Peter pelaisi pommin varmasti ensi kaudella ulkomailla. Nyt jääkiekkomarkkinat ovat hakemassa suuntaa, joten halusimme tällä sopimuksella varmistaa, että jos hän jatkaa pelaamistaan Suomessa, seura on Ässät. Peterin ympärille alkaa muodostua meidän ykkösnyrkkiä ja uskon, että hänen laidoilleen on halukkuutta, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran sivuilla.

- Olen kehittynyt jokaisena vuotenani Porissa ja täällä loistavat puitteet sekä hyvä valmennus eli kaikki edellytykset kehittyä pelaajana.

- Isomäki ja Seisomakatsomo muodostavat sellaisen tunnelmat, että haluan kaikkien näiden rajoitusten jälkeen pelata vielä täydessä Isomäessä.

- Uskon, että loppukaudesta tulee Ässille hyvä, kun saamme uudet pelaajat sisään joukkueeseen, Tiivola kommentoi.


---
Julkaisija: Salttu Forsström