Toni Sihvonen jatkaa Kärppien apuvalmentajana

12.1.2021
Toni Sihvonen jatkaa Kärppien apuvalmentajana

Toni Sihvonen on toiminut pitkään Kärppien apuvalmentajana. (Kuva: Pekka Rautiainen)

Toni Sihvonen jatkaa Kärppien Liiga-joukkueen apuvalmentajana myös seuraavat kaksi kautta, kun hän on solminut seuran kanssa jatkosopimuksen. Sopimus ulottuu kauteen 2023.

Sihvosen ja Kärppien päävalmentajaksi tulevan Lauri Mikkolan lisäksi Kärpillä on ensi kaudesta valmentajasopimukset maalivahtivalmentaja Ari Hillin sekä apuvalmentajaksi tulevan Ville Mäntymaan kanssa. Mäntymaa valmentaa tällä hetkellä Kärppien U20-joukkuetta. Hänet korvaa ensi kaudella Jari Laukkanen, joka teki kahden vuoden valmentajasopimuksen Kärppien kanssa.

Pitkän pelaajauran tehnyt Sihvonen on toiminut Kärppien apuvalmentajana vuodesta 2010 saakka.

- Kävi hyvä tuuri siinä, että pelien päättyessä sain hypätä suoraan penkin taakse nimenomaan Kärppiin. Aika raakileena täällä aloitin, mutta pikku hiljaa matkan varrella on tarttunut oppia matkaan erinomaisilta kollegoilta. En olisi nyt tässä ilman kaikkia niitä ihmisiä kenen kanssa olen saanut työskennellä Kärpissä, Sihvonen toteaa Kärppien sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström