Lukon ja toimitusjohtaja Timo Rajalan tiet eroavat kauden jälkeen

11.1.2021
Lukon ja toimitusjohtaja Timo Rajalan tiet eroavat kauden jälkeen

Rauman Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala jatkaa toimitusjohtajan tehtävässä kuluvan kauden loppuun asti, jonka jälkeen tehtävä siirtyy uudelle henkilölle. Lukko aloittaa uuden toimitusjohtajan etsinnän välittömästi.

– On ollut erittäin hienoa työskennellä 14 kauden ajan ammattiurheilun johdossa ja nähdä, miten toiminta on kehittynyt koko jääkiekkoliiketoiminnassa. Nyt on sopiva aika alkaa tekemään jotain muuta, kun Lukko on mielestäni siinä kunnossa ja vaiheessa, että tehtävä on mukava siirtää seuraajalle. Miltei 14 vuoden aikana olemme pystyneet kolminkertaistamaan Lukon liiketoiminnan ja nostamaan Lukon yhdeksi isoista seuroista liikevaihdolla mitattuna, kertoo Rajala Lukon tiedotteessa.

– Timo on tällä hetkellä virkaiältään kokenein toimitusjohtaja Liigassa ja on hoitanut pestiään hyvin ja ammattitaitoisesti monella eri mittarilla. Ymmärrämme kuitenkin, että nyt on aika kääntää työelämässä uusi lehti. Ajan hetki ratkaisulle on myös Lukon kannalta sopiva ja se antaa riittävästi aikaa uuden toimitusjohtajan rekrytointiin sekä perehdytykseen, kommentoi Lukko Oy:n puheenjohtaja Ari Salmi.


---
Julkaisija: Aija Saha