Aleksi Elorinne jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

9.1.2021
Aleksi Elorinne jatkosopimukseen Ilveksen kanssa

Aleksi Elorinne nähdään Ilveksen takalinjoilla myös ensi kaudella. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilves on tehnyt jatkosopimuksen ensi kaudesta puolustaja Aleksi Elorinteen kanssa.

30-vuotias Elorinne liittyi Ilveksen riveihin keväällä 2019 ja on tällä kaudella tilastoinut 19 pelissä pisteet 1+7=8. Viime kaudelle pisteitä kertyi 40 ottelussa 1+5=6. Ilveksen lisäksi joensuulaislähtöinen peluri on pelannut Liigaa Tapparassa. Yhteensä hänellä on tilillään 362 runkosarjan ottelua, joissa pisteitä on kertynyt 18+42=60 ja päälle 72 pudotuspeliottelua pistein 1+15=16. Hän on voittanut urallaan kaksi Suomen mestaruutta, kaksi hopeaa ja yhden pronssin. Leijonissa hänet on nähty kahdeksan kertaa.

Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela näkee Elorinteen jatkosopimuksen tärkeänä osana tulevan kauden joukkueen rakentamista.

– Tällä jatkosopimuksella on iso merkitys seuralle. Aleksi Elorinne on todellinen ammattilainen, joka on nähnyt kiekkoelämässä henkilökohtaisesti huiput ja laskut. Hän tietää, kuinka paljon töitä voittamiseen eteen täytyy tehdä joka päivä – ja mikä tärkeintä, hän myös tekee sen työn joka päivä, sanoo Koskela Ilveksen sivuilla.

– Pelillisesti Allu tuo puolustukseemme johtajuutta, kokoa, kamppailuvoimaa ja kilpailullisuutta. Oman esimerkkinsä kautta hän pystyy auttamaan nuoria lahjakkaita pelaajiamme seuraavalle tasolle lajille omistautumisessa.

Ilveksellä on tällä hetkellä 15 kauden 2021-2022 kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella kolmen muun pelaajan sopimukseen sisältyy optio ensi kaudesta.


---
Julkaisija: Salttu Forsström