Ässille kanadalaispakki ja muita pelaajauutisia

7.1.2021
Ässille kanadalaispakki ja muita pelaajauutisia

Ässät saa leveyttä rinkiinsä. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Joe Morrow'n kanssa.

28-vuotias kanadalaispuolustaja on pelannut urallaan 162 NHL-ottelua, 174 AHL-ottelua ja 22 KHL-ottelua.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Joe Morrow'n vahvistamaan joukkuettamme. Hän kokenut ja kovia otteluita pelannut ammattilainen, joka tuo varmasti lisää jämäkkyyttä ja johtajuutta joukkueeseemme, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi seuran verkkosivuilla.

Samalla porilaisseura kertoo, että Atte Tolvanen jatkaa Ässissä. Tolvasen sopimusseura Pelicans ja Ässät ovat sopineet kuukauden mittaisesta lainasopimuksesta. Myös Arttu Lausniemi, Juuso Ketola ja Eemeli Takala ovat toistaiseksi Ässien mukana.


---
Julkaisija: Jukka Malm