Aleksi Saarela jatkaa Lukossa loppukauden

3.1.2021
Aleksi Saarela jatkaa Lukossa loppukauden

Aleksi Saarela nähdään Lukon paidassa myös loppukauden ajan. (Kuva: Elmeri Elo)

Hyökkääjä Aleksi Saarela jatkaa Rauman Lukon riveissä kauden 2020-21 loppuun saakka.

Saarelalla oli sopimus Lukon kanssa kuluvasta kaudesta, mutta sopimuksessa oli optio siirrosta NHL:ään, mutta Saarela päätti jatkaa kauden loppuun kasvattajaseurassaan.

- Olin tehnyt päätöksen, että vuodenvaihteessa pitää olla selvä missä pelaan loppukauden. Se, että olisin venuuttanut viimeiseen päivään asti mahdollisuutta vielä siirtyä rapakon taakse, ei olisi ollut reilua itseäni eikä varsinkaan Lukkoa kohtaan, Saarela kertoo päätöksestään Lukon sivuilla.

- Olen ehtinyt olemaan melko pitkään mukana Lukon päivittäisessä toiminnassa ja on ollut hienoa nähdä kuinka hyvin joukkue on hitsaantunut yhteen. Olen tästä erittäin innoissani, koska haluan voittaa Lukon kanssa jotain suurta ja olla osana tätä hienoa meneillä olevaa tarinaa. Tämä oli minulle lopulta erittäin helppo ratkaisu, Saarela jatkaa.

Saarela on tilastoinut pisteikseen tällä kaudella 12+6=18.


---
Julkaisija: Salttu Forsström