Ilveksen Suomelle synttärilahjaksi jatkosopimus

4.12.2020
Ilveksen Suomelle synttärilahjaksi jatkosopimus

Eemeli Suomi jatkaa Ilveksessä. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan, että tänään perjantaina 25 vuotta täyttävä hyökkääjä Eemeli Suomi on allekirjoittanut seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Kauden 2021-2022 kattavan sopimuksen myötä Ilves siirtyy vuoden päästä valmistuvan UROS LIVE -areenan aikaan kapteeni Suomen johdolla.

Seuran oma kasvatti on pelannut Liigassa yhteensä 295 runkosarjaottelua tehoilla 72+113=185, joilla hän on Ilveksen kaikkien aikojen pistepörssissä sijalla 19.

Leijona-paidassa Ilves-kapteenin tilille on kertynyt 19 A-maaottelua pisteillä 4+3=7.

– Eemeli Suomen jatkosopimus on mahtava asia varsinkin Ilvekselle mutta myös koko Liigalle tämän meneillään olevan pandemian keskellä. Eemeli pelaa joka ilta suurella sydämellä ja ylpeydellä Ilvestä, lajia ja yhteisöä kohtaan, kommentoi urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen sivuilla.

– Tiedämme nyt jo tässä vaiheessa, kuka johtaa joukkueemme kapteenina uuteen areenaan. Tällä sopimuksella on valtava merkitys koko Ilves-perheelle, tiivistää Koskela.

Ilveksellä on nyt yksitoista kauden 2021-2022 kattavaa pelaajasopimusta, joiden ohella seitsemän muun pelaajan sopimuksessa on optio tulevasta kaudesta.


---
Julkaisija: Jukka Malm