KooKoo tykitti kuusi maalia Porissa

2.12.2020
KooKoo tykitti kuusi maalia Porissa

KooKoo osui kuudesti Porissa. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Keskiviikon kierroksella nähtiin yksi ottelu, kun KooKoo vieraili Porissa. KooKoo oli erittäin tehokas ja mätti kuusi maalia Ässien verkkoon. KooKoo päätti samalla kolmen ottelun tappioputkensa, Ässille häviö oli neljäs peräkkäinen.

Ässät – KooKoo 1–6 (0–2, 1–3, 0–1)
>> Tilastot
>> Lehdistötilaisuus
>> Ottelukooste

KooKoo katkaisi kolmen ottelun tappioputkensa vakuuttavalla voitolla Porissa. Vierasjoukkue aloitti ottelun tehokkaasti heti avauserässä, eikä luovuttanut kuskin paikkaa Ässille missään vaiheessa ottelua. KooKoo johti ottelun puolessa välissä jo 4–0-lukemin ja ottelu näytti pitkälti taputellulta. Ässät ei saanut kunnollista kiriä aikaiseksi Atte Mäkisen kavennusosumaa lukuun ottamatta. KooKoon kultakypärä Trevor Mingoia (0+3) oli ottelun tehohahmo. Ässille tappio oli neljäs peräkkäinen.


---
Julkaisija: Markus Viljanen