Valtteri Kemiläinen jatkosopimukseen Tapparan kanssa

30.11.2020
Valtteri Kemiläinen jatkosopimukseen Tapparan kanssa

Valtteri Kemiläinen jatkaa Tapparassa ainakin ensi kevääseen saakka. (Kuva: Saana Hakala)

Maajoukkuepuolustaja Valtteri Kemiläinen ja Tappara ovat solmineet jatkosopimuksen ensi kaudesta. Kemiläisen alkuperäinen sopimus päättyi maanantaina.

Kemiläisellä on menossa kirvesrintojen paidassa viides kausi. Viime kaudella hän oli Liigan puolustajien kolmanneksi paras pistemies, vaikka kärsi kauden aikana loukkaantumisista. Tällä kaudella hän on tehnyt pisteitä 5+5=10.

- Minulla on ollut hienoa aikaa Tapparassa ja olen tykännyt kaupungista. Tampereesta on tullut koti ja organisaatiossa hoidetaan kaikki asiat ihan viimeisen päälle. Tapparasta huokuu tekemisen meininki, laadukas arjen työ ja voittamisen kulttuuri kopissa. Joka päivä on hieno tulla hallille ja tehdä hommia. Hieno olla osa meidän seuraa myös ensi kaudella ja päästä pelaamaan uudella Uros Live-areenalla, Kemiläinen kertoo Tapparan sivuilla.

- Vaikka nykyinen ympäristö on haastava, halusimme neuvotella Valtterin kanssa myös ensi kautta koskevan sopimuksen. Hän on jo nyt maajoukkuetason pelaaja ja uskomme hänen vielä entisestään kehittyvän, urheilujohtaja Jukka Rautakorpi jatkaa.


---
Julkaisija: Salttu Forsström