Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä

25.11.2020
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä

Tuttu mies jatkaa Sportin luotsina. (Kuva: Samppa Toivonen)

Vaasan Sport kertoo verkkosivuillaan solmineensa päävalmentaja Risto Dufvan kanssa kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Vaasan Sport kertoo verkkosivuillaan solmineensa päävalmentaja Risto Dufvan kanssa kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Kesken viime kauden Sportin päävalmentajaksi tullut Dufva, 57, ottaa jatkopestin mielellään vastaan.

– Tämä on itselle myös henkilökohtaisella tasolla haaste. Olemme Vaasassa uuden edessä, uudistetun areenan myötä olosuhteet ovat huippuluokkaa niin yleisön, yhteistyökumppanien kuin pelaajien näkökulmasta. Haluamme etsiä ja löytää uusia lähestymiskulmia urheilupuolella ja kehittää omaa toimintaamme, toteaa Dufva Sportin verkkosivuilla.

– Yhdessä tekemällä ja eteenpäin menemällä pystymme nostamaan vaasalaisen urheilukulttuurin huippu-urheilukulttuuriksi. Se ei ole helppoa ja fakta on se, että meidän pitää pystyä tulevaisuudessa satsaamaan enemmän rahaa joukkueen rakentamiseen. UKK:n sanoin: "Mikään mikä on helposti saavutettavissa ei ole tavoittelemisen arvoista, Dufva painottaa.


---
Julkaisija: Jukka Malm