Ilves jatkaa tutussa komennossa

24.11.2020
Ilves jatkaa tutussa komennossa

Ilveksellä on menossa vahva kausi Liigassa. (Kuva: Timo Koistinen)

Ilves kertoo verkkosivuillaan, että seura ja Liiga-joukkueen päävalmentaja Jouko Myrrä, 51, ovat solmineet kaksivuotisen jatkosopimuksen.

Apuvalmentajista Marko Ojanen, 47, jatkaa Ilveksessä kaksivuotisella sopimuksella ja Pasi Saarinen, 43, vuoden mittaisella sopimuksella. Valmennusryhmän täydentävät maalivahtivalmentaja Markus Korhonen, 45, ja fysiikkavalmentaja Juha Koskela, 58, joiden voimassa olevat sopimukset kattavat myös tulevan kauden.

Vuoden 2019 syyskuun lopussa päävalmentajan vastuut vastaanottanut Myrrä luotsasi Ilveksen viime kaudella Liigan runkosarjassa neljänneksi ja seuran yhden kauden piste-ennätykseen. Sijoitus toi Ilvekselle historiansa ensimmäisen paikan jääkiekon Mestarien liigaan, joka kuitenkin jäi tällä kaudella pelaamatta koronaviruspandemian vuoksi. Käynnissä olevalla Liiga-kaudella Ilves on 17 pelaamansa ottelun jälkeen sarjakärjessä.

– Jouko Myrrä on erinomaisesti Ilveksen arvoihin sopiva päävalmentaja, joka on johtajana erittäin järjestelmällinen ja pystyy hallitsemaan isoa kokonaisuutta. Emme edes harkinneet toista vaihtoehtoa, vaan tämä oli seuralle selkeä valinta. Olemme äärettömän tyytyväisiä siitä, että molemmat osapuolet näkivät asiat samanlailla ja halusivat jatkaa sopimustamme, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela seuran verkkosivuilla.


---
Julkaisija: Jukka Malm