Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

23.11.2020
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport saa lisävoimaa kokoonpanoonsa. (Kuva: Samppa Toivonen)

Sport kertoi maanantaina kahdesta uudesta vahvistuksesta.

Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsän mukaan vahvistuksien myötä haetaan selkeää kurssin muutosta.

– Tuloksenteko on ollut meillä haasteellista ja meillä on vahva usko siihen, että molemmat pelaajat pystyvät meitä siinä asiassa auttamaan. Tällä ratkaisulla haetaan myös kilpailua peliajasta ja osan pelaajien heräämistä. Keränen ja Partanen ovat molemmat kokeneita tämän sarjan huippupelaajia, jotka tuovat meille lisävariaatioita ketjukoostumuksiin ja ylivoimapelaamiseen, Jämsä toteaa Sportin verkkosivuilla.

Hyökkääjäkaksikon mukaantulo ei aiheuta tällä hetkellä muutoksia Sportin kokoonpanoon. Viikonloppuna Kajaanin Hokin riveissä pelanneet Santeri Haarala ja Eemeli Ylitalo jatkavat toistaiseksi Hokin riveissä, kuten myös Niko Kuiri ja Lari Heikkinen.

Keränen, 30, liittyy joukkueen mukaan tiistaina ja on pelikelpoinen torstain kotipelissä JYPiä vastaan. Partanen, 28, on karanteenin vuoksi mukana joukkueen kanssa vasta perjantaina ja pelikelpoinen lauantain Pelicans-pelissä.


---
Julkaisija: Jukka Malm