KooKoo haki pisteet Vaasasta

19.11.2020
KooKoo haki pisteet Vaasasta

KooKoo nappasi komean voiton. (Kuva: Tuula Aronen)

Vaasan Sportin ensimmäinen kotivoitto antaa odottaa vielä itseään, kun KooKoo palasi voittojen tielle selvällä 4–0 (1–0, 3–0, 0–0)-voitolla.

Sport-KooKoo 0–4 (0–1, 0–3, 0–0)
>> Tilastot
>> Lehdistötilaisuus
>> Ottelukooste

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin ajassa 16:54, kun Toni Suuronen otti Sportin päädyssä olleen irtokiekon ja väänsi maalin edestä KooKoon johtoon. Toisessa erässä KooKoo käytännössä ratkaisi ottelun 39 sekunnissa.

Erää oli kulunut 4.03, kun Erik Karlsson tarjoili ylivoimalla puolenvaihdon, Ahti Oksanen latasi suoraan syötöstä ja Samuli Ratinen ohjasi luukulta. Vain 39 sekuntia edellisestä, niin Teemu Engberg pujotteli komeasti Sportin puolustuksen läpi ja laukoi kiekon tarkasti maaliin. Maalin jälkeen Sport otti aikalisän ja vaihtoi maalille Niko Hovisen Rasmus Reijolan tilalle. Hovinen ehti olla maalilla yhdeksän minuuttia ennen kuin Joni Tuulolan laukaus painui verkkoon. Enempää maaleja Hovinen ei taakseen päästänyt. Toisaalta Sportkaan ei pystynyt maalihanojaan avaamaan ja näin KooKoo pääsi juhlimaan vierasvoittoa.

Oskari Salminen tarvitsi nollapeliinsä 17 torjuntaa, kun taas Reijola ehti torjua kahdeksan kertaa ja Hovinen nappasi kiinni 20 kiekkoa.


---
Julkaisija: Salttu Forsström