Tappara voitti trillerin Vaasassa - Sport kaatui voittomaalikilpailussa

17.11.2020
Tappara voitti trillerin Vaasassa - Sport kaatui voittomaalikilpailussa

Tappara nappasi kaksi pistettä Vaasasta. (Kuva: Saana Hakala)

Kärppien ja Lukon välinen ottelu siirrettiin, joten Sportin ja Tapparan kohtaaminen toimi tiistain kierroksen ainoana otteluna. Vaasassa nähtiin lopulta todellinen jännitysnäytelmä, kun Tappara haki voiton voittomaalikilpailun kautta lukemin 6–5.

Sport – Tappara 5–6 VL (1–2, 0–2, 4–1, 0–0, 0–1)
>> Tilastot
>> Lehdistötilaisuus
>> Ottelukooste

Sport ja Tappara esittivät Vaasan illassa varsin jännittävän ottelun, jossa maaleja taottiin rutkasti puolin ja toisin. Tappara aloitti ottelun todella vahvasti ja johti ottelun puolessa välissä jo kolmella maalilla. Kotijoukkue ei kuitenkaan lannistunut, vaan teki päätöserässä peräti neljä maalia, pakottaen ottelun ratkaisun lopulta jatkoajalle Sebastian Stålbergin ylivoimamaalilla ajassa 58.22. Sport sai jatkoajalla mahdollisuuden ratkaista ottelu ylivoimalla, mutta hyvistä maalipaikoista huolimatta tulosta ei syntynyt ja voittaja ratkaistiin voittomaalikilpailussa. Tapparan jokainen laukoja onnistui ohittamaan Rasmus Reijolan ja Tappara nappasi kaksi pistettä mukaan kotimatkalleen. Sportin Turo Asplund (1+2) oli ottelun tehokkain pelaaja. Ottelussa oli lisäksi peräti kahdeksan kaksi pistettä kirjauttanutta pelaajaa.


---
Julkaisija: Markus Viljanen