Tappara ja Ässät iskevät yhteen Hakametsässä

22.10.2020
Tappara ja Ässät iskevät yhteen Hakametsässä

Pitääkö Jukka Peltolan Tappara Ässät kurissa? (Kuva: Saana Hakala)

Liiga jatkuu torstaina Tampereen Hakametsässä, jossa Tappara ja Ässät iskevät yhteen.

Tappara-Ässät

>> Kokoonpanot
>> Liput

Tapparalle kyseessä on jo neljäs kotipeli putkeen. Kaksi ensimmäistä sujuivat mollivoittoisesti, kun sekä HIFK että Sport hakivat jatkoaikavoitot. Viime perjantaina Tapparan kannattajat saivat taas aihetta juhlaan, kun HPK meni nurin luvuin 3-2. Ässille Tampereen vierailu on jo toinen viikon sisään. Lauantaina kaatui Ilves numeroin 5-3.

Ässät on pelannut jo seitsemän ottelua tällä kaudella ja on 13 pisteellään sarjassa kolmantena. Tapparalla otteluita on yksi vähemmän, pisteitä kaksi vähemmän ja sijoitus on kuudes.

Liigan pistepörssin kymmenen parhaan joukossa on kaksi pelaajaa illan joukkueista. Ässien Peter Tiivola on neljäntenä kahdella maalillaan ja kuudella syötöllään. Tapparan Jiri Smejkal on ehtinyt maalintekoon neljästi. Syöttöpinnoja tshekkihyökkääjällä on kolme.


---
Julkaisija: Jukka Malm