Tammikuulle suunniteltu Liiga goes to Tallinn -tapahtuma peruuntuu

22.10.2020
Tammikuulle suunniteltu Liiga goes to Tallinn -tapahtuma peruuntuu

Kuva: Tomi Natri

Lähitulevaisuuden epävarmat näkymät eivät mahdollista tapahtuman turvallista ja vastuullista valmistelua eikä läpivientiä.

Pelicansin, Lukon, HIFK:n ja JYPin oli määrä matkata tällä kaudella tammikuun lopussa Tallinnaan, missä paikallinen Tondiraba Areena olisi toiminut neljättä vuotta peräkkäin Liiga-kiekon näyttämönä. Tapahtuma joudutaan kuitenkin tämän kauden osalta perumaan koronaepidemian aiheuttamien epävarmuustekijöiden vuoksi.

- Ratkaisu oli lopulta hyvin selvä tilanteen ollessa tämä, ettemme pysty edes ennustamaan, koska on jälleen turvallista ja hyväksyttyä matkustaa. Kyseessä on iso tapahtuma, joka vaatii paljon ennakkovalmisteluja ja -panostuksia, joten tässä vallitsevassa tilanteessa emme näe mitään muuta vastuullista vaihtoehtoa kuin perua tapahtuma tämän kauden osalta, Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen kommentoi.

30.1.2021 alun perin Tallinnassa pelattavaksi merkitty ottelu Lukko-HIFK pelataan Raumalla klo 17:00 ja Pelicans-JYP Lahdessa klo 18:30.


---
Julkaisija: Aija Saha