Sport mittaa SaiPan iskukyvyn

21.10.2020
Sport mittaa SaiPan iskukyvyn

Sport jatkaa vieraspelejään. (Kuva: Tomi Vastamäki)

Liigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Sport vierailee Lappeenrannassa.

SaiPa-Sport

>> Kokoonpanot

>> Liput

Molemmat joukkueet löytyvät sarjataulukon heikommasta päästä sillä sekä Sportilla että SaiPalla on koossa vasta viisi pistettä. Sportilla tosin on vain neljä ottelua pelattuna, kun SaiPalla niitä on jo kuusi.

SaiPan edellinen ottelu on lauantailta, jolloin lappeenrantalaiset taipuivat kotiyleisönsä edessä JYP:lle jatkoajan jälkeen 1-2. Vieraskiertuetta tahkoava Sport puolestaan on saanut keskittyä tähän kamppailuun jo viikon verran. Viikko sitten Tappara joutui nöyrtymään Tampereen Hakametsässä Jonne Virtasen 1-0 -jatkoaikaosumalla.

Sport on pelannut nyt kaksi ottelua putkeen ilman päästettyä maalia vahvoja otteita esittäneen maalivahti Rasmus Reijolan johdolla. Koska joukkueella on vasta neljä pelattua peliä takana, niin tarkkaa analyysia joukkueen hyökkäyspelaamisesta on vielä hankala tehdä. SaiPan kohdalla juuri tehottomuus on ollut viime aikojen ongelma. Kaksi tehtyä osumaa kolmeen viime peliin on auttamatta liian vähän.


---
Julkaisija: Jukka Malm