Kauden Jääkiekkokirja on valmis – lataa oma kappaleesi

21.10.2020
Kauden Jääkiekkokirja on valmis – lataa oma kappaleesi

Kiekkokansan tietopankki, Jääkiekkokirja, on ilmestynyt. Suomalaisen urheilukirjallisuuden klassikko viettää juhlavuottaan. Tämänkertainen kausikirja on järjestyksessään jo 60:s.

Aarne Honkavaaran vuonna 1961 perustama Jääkiekkokirja on kiekkofanin käsikirja uudelle kiekkokaudelle. Tuoreessa opuksessa on muhkeat 537 sivua.

Viime kaudella ensimmäisen kerran sähköisenä versiona ilmestynyt kirja jatkaa hyväksi havaitulla formaatilla. Kirjan voi ladata ilmaiseksi Jääkiekkokirjan sivustolta.

– Oli pandemiaa tai ei, jääkiekon asema Suomen kiinnostavimpana ja suosituimpana urheilulajina on vahva. Laji kiinnostaa ja yhdistää suomalaisia ympäri Suomen, herättää suuria tunteita eikä jätä ketään kylmäksi. Tämän myötä lajiin liittyvä tiedontarve on suurta ja laaja-alaista. Paljon kiinnostavaa ja tallentamisen arvoista tietoa syntyi myös kesken jääneestä kaudesta, Suomen Jääkiekkoliiton puheenjohtaja Harri Nummela kertoo.

Teos tarjoaa joukkue-esittelyt ja tilastot sekä Liigasta että kaikista merkittävimmistä sarjoista. Kattava Liigan ennätysosio löytyy myös kirjan sivuilta. Ainutlaatuinen pelaajarekisteri tarjoaa nykyisten ja entisten huippupelaajien faktat ja saavutukset.

>> Lataa Jääkiekkokirja 2021 tästä


---
Julkaisija: Antti Seppänen