TPS ja Ilves kohtaavat tiistain ainoassa ottelussa

20.10.2020
TPS ja Ilves kohtaavat tiistain ainoassa ottelussa

Josh Kestner on aloittanut kauden todella tehokkaasti. (Kuva: Teemu Saarinen)

Liigassa pelataan tiistaina yksi ottelu, kun Ilves matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Ilveksellä on alla lauantainen tappio Ässille, kun taas TPS pelasi viimeksi viime viikon keskiviikkona, häviten HPK:lle voittomaalikilpailun jälkeen.

TPS - Ilves
>> Kokoonpanot
>> Liput

TPS ja Ilves ovat aloittaneet kautensa varsin mukavasti, sillä turkulaiset ovat viisi ottelua pelanneina sijalla kahdeksan ja kuusi ottelua pelannut Ilves on viidentenä. TPS hävisi kauden avausottelunsa Ässille 2–3, mutta tämän jälkeen turkulaiset ovat päässeet pisteille jokaisessa ottelussaan. Ilves on voittanut kuudesta ottelustaan neljä ja hävinnyt kaksi. Viime lauantaina tamperelaisryhmä oli vastaanottavana osapuolena Ässien hakiessa Hakametsästä 5–3-voiton.

Ilves on loistanut ylivoimalla ja joukkueen onnistumisprosentti 24,00% onkin Liigan paras. Alivoimapelissä niin TPS:llä kuin Ilvekselläkin on vielä rutkasti parantamisen varaa joukkueiden löytyessä tilaston sijoilta yhdeksän ja 14.

Ilveksen sisäistä pistepörssiä johtaa loistavaa kautta pelaava puolustaja Juuso Välimäki, joka on nakutellut kuuteen otteluun pisteet 1+5. Myös Eemeli Suomi (0+6) on piste per peli -tahdissa. TPS:n tehokkain on toistaiseksi ollut Josh Kestner, joka on Liigan pistepörssissä seitsemäntenä tehtyään viidessä ottelussa pisteet 4+3.


---
Julkaisija: Markus Viljanen