Ilves kaatoi TPS:n vakuuttavalla esityksellä

20.10.2020
Ilves kaatoi TPS:n vakuuttavalla esityksellä

Juuso Välimäki iski TPS:ää vastaan pisteet 1+1. (Kuva: Teemu Saarinen)

Liigan tiistain ainoassa ottelussa kohtasivat TPS ja Ilves. Vierasjoukkue oli Turussa varsin tehokas ja vei ottelun voiton nimiinsä maalein 4–1. Ilves palasi voittojen makuun lauantain tappion jälkeen, kun taas TPS:n kohdalla tappio katkaisi neljän ottelun pisteputken.

TPS – Ilves 1–4 (0–2, 0–1, 1–1)
>> Tilastot
>> Ottelukooste
>> Lehdistötilaisuus

Ilves oli tiistaina erittäin vahva TPS:ää vastaan. Vierasjoukkue aloitti terävästi ja johti avauserän jälkeen 2–0 Arttu Ruotsalaisen ja Roby Järventien maaleilla. Toisen erän puolessa välissä Juuso Välimäki lisäsi Ilveksen johdon jo kolmeen maaliin kovalla ja tarkalla laukauksellaan. Ruotsalainen sai päätöserän alussa mahdollisuuden illan toiseen maaliinsa rangaistuslaukauksesta, mutta yritys jäi ponnettomaksi. Ville Lajunen laukoi ylivoimalla kauden avausmaalillaan TPS:n kavennuksen ajassa 52.23, mutta sen suurempaa kiriä turkulaiset eivät saaneet aikaan ja viimeistään Jarkko Parikan 1–4-maali neljä minuuttia ennen loppusummeria puristi viimeisetkin mehut kotijoukkueesta. Tappio katkaisi TPS:n neljän ottelun pisteputken. Illan tehokkaimmat olivat Välimäki (1+1) sekä Antti Saarela (0+2).


---
Julkaisija: Markus Viljanen