Kärppien joukkueessa koronavirustartunta – joukkue asetettu karanteeniin

16.10.2020
Kärppien joukkueessa koronavirustartunta – joukkue asetettu karanteeniin

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Koko joukkue on asetettu karanteeniin.

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta. Sairastunut jäsen on ollut sivussa joukkueen toiminnasta 14.10. lähtien flunssaoireiden vuoksi. Koronavirustestin tulos valmistui perjantai-iltana. Sairastunut henkilö on lieväoireinen ja kotihoidossa. Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) on todennut joukkueen altistuneen koronavirukselle ja asettanut joukkueen karanteeniin 24.10. asti. Joukkueen toiminta keskeytetään karanteenin ajaksi.

Lauantaille 17.10. pelattavaksi merkitty Kärpät -TPS siirtyy myöhempään ajankohtaan, samoin Kärppien seuraava kotiottelu Kärpät - HPK 20.10. Myös perjantaille 23.10. pelattavaksi merkitty JYP - Kärpät siirtyy.

Kärpät pelasi KalPaa vastaan Kuopiossa perjantaina 16.10. Tartunnan saanut joukkueen jäsen ei ollut joukkueen mukana Kuopiossa. Liiga konsultoi Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiriä (KYS) KalPan joukkueen mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijoiden mukaan altistumista ei ole tapahtunut, ja joukkue voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Liiga ja joukkueet ilmoittavat siirtyneiden otteluiden uudet ottelupäivät myöhemmin.


---
Julkaisija: Aija Saha