C More, Berner ja SJRY takaamassa turvallista ottelutapahtumaa Liigassa

12.10.2020
C More, Berner ja SJRY takaamassa turvallista ottelutapahtumaa Liigassa

Liiga on yhdessä Jääkiekon pelaajayhdistyksen (SJRY), C Moren ja Bernerin kanssa tukemassa seuroja turvallisen ottelutapahtuman järjestämisessä. Yhteistyötahot ovat hankkineet kestomaskeja pelaajien käyttöön sekä käsihuuhdetta yleisön käyttöön ottelutapahtumassa.

Jäähalleilla nähdään tänä syksynä käsihuuhdepisteitä, jotka ovat Liigan yhdessä Berner Oy:n ja C Moren kanssa mahdollistamia. Käsihuuhteiden ja käsihuuhdetelineiden toimittamisesta Liiga-seuroille vastaa suomalainen perheyritys Berner, jonka Suomessa valmistamat LV-käsihuuhteet täyttävät kaikki EN-standardit.

-Jokainen Liiga-seura voi tilata meiltä suoraan verkkokaupasta käsihuuhdetta ja muita turvallisuutta lisääviä hygieniatuotteita omiin tarpeisiinsa ja toimitamme tilaukset lyhyelläkin varoitusajalla. Näin varmistamme, että katsojille tarvittavat tuotteet ovat aina tarjolla ottelutapahtumassa, kertoo tuoteryhmäpäällikkö Isto Pasanen Berneriltä.

Lisäksi jokainen Liiga-pelaaja on saanut kauden alussa käyttöönsä Jääkiekon pelaajayhdistyksen, Liigan sekä C Moren kanssa toteutetun kankaisen kasvomaskin. C More haluaa tarjota turvallisen ottelutapahtuman niin kotikatsomoissa kuin Liiga-areenoillakin.

-Yhteisellä kampanjalla muistutamme kaikkia halliin tulijoita noudattamaan turvallisuusohjeita ja käyttämään kasvomaskia. Omalla esimerkillään sosiaalisessa mediassa ja pelipäivinä Liiga-pelaajat kannustavat koko kiekkoyhteisöä pysymään turvassa ja terveenä, avaa C Moren markkinointipäällikkö Sara Filppula.

-Pelaajien on pidettävä erityistä huolta omasta terveydestään ja turvallisuudestaan. Onkin hienoa, että saimme tämän yhteistyön kautta hankittua jokaiselle pelaajalle korkealuokkaisen ja tyylikkään kasvomaskin ja voimme myös toimia esimerkkinä kiekkoyhteisölle, iloitsee SJRY:n varapuheenjohtaja Teemu Ramstedt.


---
Julkaisija: Aija Saha