Antti Suomela lainalle HIFK:n joukkueeseen

9.10.2020
Antti Suomela lainalle HIFK:n joukkueeseen

HIFK saa lisää vahvistusta joukkueeseensa. (Kuva: Juuso Pellava)

HIFK on vahvistanut rivejään San Jose Sharksin Antti Suomelalla. Suomela on HIFK:ssa lainalla siihen saakka, kunnes NHL:n harjoitusleirit alkavat.

26-vuotiaan keskushyökkääjän pelilupa varmistui perjantaiaamuna ja hän on mukana kokoonpanossa jo illan ottelussa Kärppiä vastaan. Tällä viikolla yksivuotisen jatkosopimuksen Sharksin kanssa tehnyt Suomela liittyi HIFK:n harjoituksiin mukaan 1.10. ja on harjoitellut sen jälkeen joukkueen kanssa päivittäin.

Suomelalla on tilillään yhteensä 47 NHL-ottelua, joissa hän kartutti pistetiliä tehoilla 4+11. Hän voitti Liigan pistepörssin JYPin riveissä kaudella 2017-18 tehtaillessaan pisteet 21+39=60. Hänen oli määrä siirtyä HIFK:hon seuraavaksi kaudeksi, mutta käytti sopimuksessa olleen Pohjois-Amerikan option.

HIFK tiedottaa Suomelan lainasta kotisivuillaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström