Ässien ja HPK:n kohtaaminen keskiviikon otteluna

7.10.2020
Ässien ja HPK:n kohtaaminen keskiviikon otteluna

HPK matkaa keskiviikkona Poriin. (Kuva: Pekka Rautiainen)

Keskiviikon Liiga-kierroksella pelataan yksi ottelu, kun HPK matkustaa Poriin Ässien vieraaksi. Vierasoukkueelle ottelu on vasta kauden toinen, Ässille ottelu on kauden kolmas.

Ässät - HPK
>> Kokoonpanot
>> Liput

Keskiviikon kierroksella pelataan vain yksi ottelu, kun Ässät ja HPK kohtaavat Porissa. HPK avasi kauden 2–4-tappiolla Kärpille, eikä sen jälkeen ole vielä pelejä kertynyt, joten keskiviikon ottelu on hämeenlinnalaisille vasta kauden toinen. Ässillä on kautta pelattuna kahden ottelun verran – tuloksina 3–2-voitto TPS:stä ja 1–3-tappio SaiPalle.

Ässät on hankkinut tukevan johdon joukkueiden jäähytilastossa, mutta kaksiminuuttisista tämä ei johdu, sillä Nick Merkley sai ulosajon TPS:ää vastaan ja Markus Niemeläinen pääsi ennen aikojaan suihkun puolelle SaiPa-ottelussa. Ylivoimapelissä kumpikaan joukkue ei ole toistaiseksi saanut onnistumisia.

HPK:n tehokkaimmat pelaajat ovat Petri Kontiola (1+1) ja Valtteri Puustinen (0+2). Ässiltä ei kahden pisteen pelureita löydy, mutta kahdeksan eri pelaajaa on kuitenkin päässyt jo pisteiden makuun.


---
Julkaisija: Markus Viljanen