Hämeenlinnan altistumisella ei vaikutusta muihin illan otteluihin

3.10.2020
Hämeenlinnan altistumisella ei vaikutusta muihin illan otteluihin

HPK:n Liiga-joukkueen lähipiirissä tänään todetulla koronaviruslöydöksellä ei ole vaikutusta muihin lauantain otteluihin.

Lauantaille 3.10.2020 klo 17:00 pelattavaksi merkitty HPK-Sport -ottelu siirrettiin aamulla varotoimenpiteenä HPK:n Liiga-joukkueeseen kuuluvan henkilön perheenjäsenellä todetun koronaviruslöydöksen vuoksi.

Koronaviruslöydökseen liittyvä Liiga-joukkueen jäsen on testattu lauantaiaamuna ja testin odotetaan valmistuvan lauantain aikana.

HPK kohtasi Kärpät torstaina 1.10. Hämeenlinnassa. Liiga konsultoi Terveyden ja hyvinvoinnin laitosta (THL) sekä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiriä (KHSHP) ja Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriä (PPSHP) Kärppien Liiga-joukkueen mahdollisen altistumisen osalta. Asiantuntijalausuntojen mukaan Kärppien illan ottelu voidaan pelata normaalisti.


---
Julkaisija: Aija Saha