Näin seuraat Liigaa kotisohvalta – tässä ovat C Moren uudet tuotteet

2.10.2020
Näin seuraat Liigaa kotisohvalta – tässä ovat C Moren uudet tuotteet

C More on Liiga-lähetysten uusi koti. Alkava kausi tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja uudenlaisia tapoja seurata Liigaa. Yhdessä C More ja Telia ovat tuoneet markkinoille myös C More Hockey -suoratoistopalvelutuotteen Telian liittymäasiakkaille. C More Hockey sisältää Liigan lisäksi laajan kattauksen maailmanluokan jääkiekkosisältöjä sekä huippuviihdettä.

MTV ja sen mukana myös C More yhdistyivät osaksi Teliaa viime vuoden lopulla. Yrityskaupan ytimessä on uusien mahdollisuuksien löytäminen Telian yhteyksien ja MTV:n sisältöjen yhdistämiseksi.

"Asiakkaamme ovat innolla odottaneet, mitä hyötyjä yhteistyö Telian ja MTV:n välillä heille tarjoaa. Toiveina ovat olleet uudenlaiset mahdollisuudet nauttia MTV:n laatuviihteestä, draamasta ja urheilusta missä ja milloin vain. Liiga-kauden alku tarjosi meille hyvän hetken vastata asiakkaidemme toiveisiin, ja nyt he saavat loistavan asiakasedun C More Hockey -tuotteen muodossa. C More Hockey yhdistää suomalaisten suosikkilajin parhaat sarjat ja turnaukset sekä viihteen", kuvailevat MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen sekä Telia Finlandin tv-liiketoiminnasta vastaava johtaja Olli-Pekka Takanen.

C More Hockey tarjoaa yhdessä paketissa koko C Moren kiekkokattauksen: Telia Liigapassin sisällöt, jääkiekon MM-kisat, jääkiekon Mestarien liigan (CHL) sekä Ruotsin pääsarjan (SHL). Lisäksi tuote sisältää kaikki C Moren sarjat ja elokuvat. C More Hockey on saatavilla C More -suoratoistopalvelussa Telian liittymäasiakkaille, hinta 24,95 €/kk ja jääkiekkokausien ulkopuolella hinta on 9,95 euroa kuussa (liittymäasiakkuuden päättyessä 39,95 euroa kuussa).

Maailman kovimmat urheilusarjat ja viihde samassa paketissa

Laajan jääkiekkokattauksen lisäksi C Moren urheilutarjontaan kuuluu valtavasti huippulajeja ja -liigoja, kuten jalkapallon Mestarien liiga, La Liga, Formula 1 sekä yleisurheilun Timanttiliiga. C Moren koko urheilutarjonnan sekä Telia Liigapassin sisältävä C More Sport+ on saatavilla kampanjahintaan 29,95 €/kk (norm. 39,95 €/kk).

Kaikki C Moren sisällöt avautuvat uudella C More Total+ -tuotteella. Se sisältää urheilutarjonnan ja Telia Liigapassin lisäksi myös kaikki C Moren laatusarjat ja -elokuvat. C More Total+ -tuotteen kampanjahinta on 34,95 € /kk (norm. 44,95 €/kk).

Kauden kynnyksellä Telian liittymäasiakkaita hemmotellaan vielä asiakasetuhinnalla: C More Total+ -tuote asiakasetuhintaan 29,95 €/kk (liittymäasiakkuuden päättyessä hinta 44,95 €/kk).


Katso tästä kaikki C Moren urheilutuotteet. Lisätietoja Telian liittymäasiakkaiden etuhinnoista Telian verkkosivuilta.


---
Julkaisija: Aija Saha