Antti Suomela mukaan HIFK:n harjoitusvahvuuteen

2.10.2020
Antti Suomela mukaan HIFK:n harjoitusvahvuuteen

Antti Suomela on liittynyt HIFK:n harjoituksiin. Hänen pelaamisensa HIFK:ssa on kuitenkin vielä auki.

Suomela on pelannut kaksi edelliskautta San Jose Sharksin organisaatiossa saaden tililleen 47 NHL-ottelua, joissa hän teki 15 (4+11) pistettä. AHL:ssä San Jose Barracudassa hän tilastoi 61 ottelussa tehot 11+18=29. Hänen sopimuksensa Sharksin kanssa päättyi viime kauden jälkeen.

Suomela teki HIFK:n kanssa keväällä 2018 sopimuksen, mutta käytti sopimuksessa olleen Pohjois-Amerikan option. Keskushyökkääjä voitti kaudella 2017-18 JYPin paidassa Liigan pistepörssin.

– On mahdollista, että Suomela pelaa meillä tällä kaudella, mutta se ei tapahdu ennen kuin hänen sopimuskuvionsa Pohjois-Amerikassa ratkeaa, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen HIFK:n sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström