Red Bull Läpimurto: Kolmas kausi alkaa!

30.9.2020
Red Bull Läpimurto: Kolmas kausi alkaa!

Red Bull Läpimurto aloittaa kolmannen kautensa! Sarjassa pääsemme Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle ja saamme nähdä kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana.

Kolmannella kaudella seuraamme entistä suurempaa joukkoa U-20 pelaajia ympäri koko liigan. Ensimmäisessä jaksossa pelaajat ovat esittelyssä. Lisäksi pelaajat kertovat kuinka ovat päätyneet lajin pariin. Red Bull Läpimurto -jaksot julkaistaan joka keskiviikko kello 12, aina kauden loppuun saakka. Jakson kertojana toimii Toni Saukkola.

Tässä jaksossa esiintyy pelaajia seuraavista joukkueista Kärpät, TPS, Lukko, JYP, Tappara ja Pelicans. U-20 pelaajat ovat; Aku Räty, Aatu Räty, Topi Niemelä, Kasper Puutio, Brad Lambert, Patrik Puistola, Joni Jurmo, Mikko Petman, Eemil Viro, Juuso Pärssinen, Ruben Rafkin, Matias Rajaniemi, Topias Vilen, Kasper Simontaival, Kari Piiroinen, Petteri Puhakka


---
Julkaisija: Aija Saha