Ilvekselle merkittävä lainavahvistus

30.9.2020
Ilvekselle merkittävä lainavahvistus

Ilves kertoo verkkosivuillaan, että NHL-seura Calgary Flamesin puolustaja Juuso Välimäki, 21, liittyy tamperelaisseuran riveihin toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Ilveksen kasvatti palaa Pohjois-Amerikkaan Flamesin harjoitusleirin käynnistyessä.

187-senttinen, 93-kiloinen ja vasemmalta puolelta laukova puolustaja saapui Suomeen elokuun lopussa. Ilves kertoi Liigalle Välimäen ja seuran välisen sopimuksen mahdollisuudesta jo viime viikolla ja on toiminut asiassa yhteisesti sovittujen koronaviruspandemian aikaisten toimintaohjeiden mukaisesti.

– Juuso Välimäki on yksi historian lahjakkaimmista tamperelaisista jääkiekkoilijoista niin pelillisesti kuin henkisestikin. Hän pelaa peliä suurella intohimolla, ja hänellä on kyky vaikuttaa pelin kulkuun sen jokaisella osa-alueella. On upeaa, että Juusolla on halu auttaa kasvattajaseuraansa tässä tilanteessa, sanoo urheilujohtaja Timo Koskela Ilveksen verkkosivuilla.


---
Julkaisija: Jukka Malm