Lukko vei Tampere Cupin voiton

20.9.2020

Lukko vei Tampere Cupin voiton

Lukko juhli Tampere Cupin voittoa. (Kuva: Saana Hakala)

Lukko juhli viikonloppuna pelatun Tampere Cupin voittoa. Se kaatoi finaalissa Tapparan. Lauantain muissa harjoitusotteluissa voittoihin ylsivät Ilves ja JYP.

Lukko vei Tampere Cupin nimiinsä kaadettuaan finaalissa Tapparan selvästi 6-2 (1-1, 3-1, 2-0). Lukko meni avauserässä johtoon Ville Heinolan maalilla, mutta Patrik Virta toi Tapparan tasoihin.

Tappara siirtyi toisen erän alussa johtoon, kun Olavi Vauhkonen teki ylivoimamaalin, mutta sen jälkeen Lukko otti otteen pelistä. Roni Sevänen tasoitti ajassa 27.42 ja vain 40 sekuntia myöhemmin Kristian Pospisil vei raumalaiset johtoon. Sebastian Repo kasvatti ylivoimamaalillaan johdon jo kahteen. Päätöserässä Pospisil viimeisteli hattutemppunsa tekemällä kaksi maalia, joista viimeisen tyhjiin.
Ottelutilastot

Ilves nappasi Tampere Cupin pronssin

Ilves voitti Tampere Cupin pronssiottelussa HIFK:n 4-2 (1-1,2-1,1-0). Ilves meni johtoon Taavi Vartiaisen maalilla ja Rasmus Heljanko toi HIFK:n tasoihin. Toisessa perässä Ilves iski erän puolivälin tienoilla kahdesti 30 sekunnin sisään. Ensin Arttu Ruotsalainen teki maalin, jonka jälkeen Samuli Vainionpää onnistui. Mikko Kousa nostatti helsinkiläisten toiveita vielä nopealla kavennusmaalilla. Ondrej Roman sinetöi Ilveksen voiton tyhjään maaliin.
Ottelutilastot

JYP otti Keski-Suomen herruuden

JYP nappasi Keski-Suomen herruuden itselleen voitettuaan KeuPa HT:n 4-1 (1-1, 1-0, 2-0). KeuPa siirtyi ottelussa johtoon, kun Oula Kuure teki ylivoimalla maalin avauserässä. Jarkko Immonen toi JYPin kuitenkin tasoihin. Toisen erän alkuun Jani Tuppurainen laukoi ylivoimalla JYPin johtoon ja päätöserässä Alex Lintuniemi ja Samuel Helenius kaunistelivat vielä lukemia.
Ottelutilastot


---
Julkaisija: Salttu Forsström