Koko HPK:n Liiga-joukkue testattu - ei lisää koronatartuntoja

18.9.2020

Koko HPK:n Liiga-joukkue testattu - ei lisää koronatartuntoja

HPK:n Liiga-joukkueen loputkin koronatestitulokset ovat valmistuneet ja kaikki vastaukset ovat negatiivisia. Lopullinen koronalöydöslukema jää siis jo aiemmin tiedotettuun kahteen.

HPK on tehnyt elokuun alusta alkaen paljon toimenpiteitä koronan välttämiseksi. HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoo seuran sivuilla Liiga-joukkueen toimien olleen todellisessa testissä nyt nähdyn koronavaiheen aikana.

– Ennakoivat toimenpiteemme olivat ratkaisevia kahden viime viikon aikana. Asetimme toiminnankeskeytyksiä heti, kun meillä oli tietoa mahdollisista altistumisista. Negatiiviset testitulokset osoittavat, että tiukka hygieniakuri on toiminut pukuhuoneen sisällä ja muutoinkin harjoituksissa. Tämä oli todellinen testi meille, ja annan henkilökunnallemme tunnustuksen ohjeiden noudattamisesta, kertoo Toivanen.

HPK:n Liiga-joukkueesta karanteeniin asetettujen karanteeniaika päättyy 23.9.2020, jolloin Liiga-joukkue kokoontuu ensimmäisen kerran.


---
Julkaisija: Aija Saha