Kärpät otti toisen voittonsa TPS:sta

17.9.2020
Kärpät otti toisen voittonsa TPS:sta

Jesse Puljujärvi oli tehopäällä. (Kuva: Aarno Vuorinen)

Kärpät ja TPS:sta kohtasivat toisena päivänä peräkkäin harjoitusottelussa Virroilla. Kärpät oli tiistaiseen tapaan vahvempi ja vei keskiviikon ottelun numeroin 5-1 (2-1, 1-0, 2-0).

Kärpät meni avauserässä johtoon Jesse Puljujärven ylivoimamaalilla, mutta TPS:n Juuso Pärssinen kuittasi johdon pari minuuttia myöhemmin. Vielä kuitenkin ennen erän loppua Otto Karvinen vei oululaiset johtoon.

Toisessa erässä nähtiin yksi maali, kun Libor Sulak laukoi ylivoimalla. Kärppien vahvasti pelannut ykkösketju jatkoi tuhojaan vielä kolmannessa erässä Puljujärven ja Mika Pyörälän onnistumisilla. Puljujärvi tilastoi ottelussa tehot 2+2 ja Pyörälä komppasi 1+3 tehoilla.

– Tämän illan peli oli loistava opetus siitä, että ihan hyvä peli ei riitä sarjan kärkijoukkueita vastaan. Tästä pitää oppia ja ottaa hyvät asiat mukaan. Huonoja asioita lähdetään tietenkin parantamaan, summasi TPS:n hyökkääjä Eetu Liukas seuran sivujen mukaan.


---
Julkaisija: Salttu Forsström