KalPalle tuttu NHL-vahvistus

9.9.2020
KalPalle tuttu NHL-vahvistus

KalPa saa hyökkäysosastolleen lisävahvistusta, kun Columbus Blue Jacketsin hyökkääjä Alexandre Texier liittyy kuopiolaisjoukkueen mukaan. Texierin lainapesti kestää marraskuun loppuun saakka.

Ranskalaispelaaja on KalPasta tuttu myös aiemmin, sillä hän pelasi seurassa 2017-19. Runkosarjassa Texier tehtaili KalPalle yhteensä 108 ottelussa tehot 27+36. Kuudessa pudotuspeliottelussa hän kartutti pistetiliään tehoilla 1+1.

Texier pelasi viime kaudella Blue Jacketsin riveissä yhteensä 46 ottelua tehoin 6+11.

- Texier on Liiga-tasolle aivan ehdoton huippuvahvistus. Hän vakiinnutti paikkansa Columbuksen NHL-miehistön kärkiketjuissa viime kaudella ja oli NHL:n pudotuspeleissä erittäin vahva. Texier vahvistaa meidän hyökkäyspelaamista sekä erikoistilannepelaamista, tuoden samalla yllätyksellisyyttä, taitoa ja kykyä ratkoa otteluita meidän eduksi, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine iloitsee KalPan sivuilla.

Texier odottaa innolla paluuta takaisin Kuopioon.

- Tiedän tarkalleen, millaista kiekkoa Liigassa ja KalPassa pelataan. Tämä on hieno organisaatio ja Kuopio on mukava kaupunki, tänne halusin tulla. En malta odottaa, että pääsen taas pelaamaan ja auttamaan joukkuetta voittamaan, Texier hehkuttaa.

- Texierin halu tulla takaisin sille polulle, josta hän aiemmin ponnisti NHL:ään oli se ratkaiseva tekijä lainasopimuksen suhteen. Ottajia oli Euroopassa paljon, mutta täällä on tehty asiat hyvin, Laine lisää.

Texier tulee pelaamaan alkavalla kaudella KalPassa numerolla 90.

https://kalpa.fi/fi-fi/article/uutiset/kalpa-vahvi...


---
Julkaisija: Jukka Malm