Erkka Seppälä jäi ilman sopimusta HPK:n kanssa – jatkaa uraansa Mestiksessä

1.9.2020
Erkka Seppälä jäi ilman sopimusta HPK:n kanssa – jatkaa uraansa Mestiksessä

HPK ja Erkka Seppälä eivät solmineet loppukauden 2020-2021 sopimusta tryout-jakson aikana. Seppälä on sitä vastoin tehnyt sopimuksen Mestiksessä pelaavan Kiekko-Vantaan kanssa.

21-vuotias HPK:n kasvatti debytoi Liigassa kaudella 2017-18 pelaten kaksi peliä. Seuraavalla kaudella pelejä kertyi tilille 18 ja hän pääsi juhlimaan myös Suomen mestaruutta. Viime kaudella hän pelasi HPK:n paidassa 20 peliä avaten samalla myös pistetilinsä Liigassa tehoilla 1+1.

Kiekko-Vantaa on hänelle ennestään tuttu seura, sillä hän pelasi siellä viime kaudella kuuden ottelun verran lainalla merkkauttamalla tehot 3+2.

– Hyvillä mielin liityn joukkueeseen. Olin viime kaudella pienen pätkän täällä ja viihdyin todella hyvin ja nyt tullaan koko kaudeksi. Haluan ottaa ison roolin joukkueesta, saada paljon vastuuta ja sitä kautta päästä uralla eteenpäin. Tuleva kausi on minulle todella iso, Seppälä toteaa Kiekko-Vantaan sivuilla.


---
Julkaisija: Salttu Forsström