C More julkaisi Liiga-tiiminsä

14.8.2020
C More julkaisi Liiga-tiiminsä

Telian Liiga-lähetyksistä tuttu tiimi täydentyy C Moren kiekkolähetyksistä tutuilla tähdillä sekä uusilla kasvoilla. Myös selostajatiimi täydentyy.

Liiga-tuntemusta ei C Moren uudelta tiimiltä puutu. Yhteensä Liiga-lähetysten asiantuntijoilta löytyy yli 100 kauden kokemus Liiga-kaukaloista pelaajina tai valmentajina. Myös Kanada-maljaa tiimissä on päästy nostamaan yhteensä 18 kertaa.

Kärppälegenda Lasse Kukkonen hyppää kaukalosta C Moren Liiga-lähetysten asiantuntijaksi. Asiantuntijan penkille istahtaa tulevalla kaudella myös seitsemän arvokisamitalia ja vuoden 1995 maailmanmestaruuden Leijonissa napannut Sami Kapanen. Kiekkotähti ehti urallaan pelata myös yli 800 NHL-ottelua ja yli 400 ottelua Liigassa, jonka jälkeen Kapanen on valmentanut niin Liigassa kuin Euroopassa.

Lähetyksissä nähdään myös C Moren kiekkolähetyksistä tuttu, Ässät Liiga-mestariksi ja nuoret Leijonat MM-kultaan johdattanut Karri Kivi. Telian Liiga-lähetyksistä tutut asiantuntijat: seitsemän kautta Liigassa valmentanut Ismo Lehkonen, 13 kautta Liigassa ja kolmet MM-kisat Leijonissa pelannut Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä kuusi Suomen mestaruutta taistellut Ari Vallin jatkavat luonnollisesti myös tiimissä. Myös Siim Liivik nähdään kokoonpanossa Hockey Night – Tien päällä -ohjelmassa yhdessä Vallinin kanssa.

Legendaarinen jääkiekkoääni Antero Mertaranta on koko kansalle tuttu MM-kisoista ja Champions Hockey League -lähetyksistä, mutta nyt Mertaranta palaa juurilleen.

"Aloitin urani selostamalla Liigaa paikallisradiossa, ja taisi sitä jokunen vuosi tulla tehtyä television puolellakin. Tauko on ollut pitkä, joten fiilikset on kovat päästä jälleen selostamaan suomalaista huippujääkiekkoa!" Mertaranta hehkuttaa.

Jo ennestään väkevää selostustiimiä vahvistaa menneiden vuosien oranssitakki Mika Saukkonen. Lisäksi selostajarivistössä kuullaan jo vuodesta 2003 lähtien Liigan tunnelmanluojana tunnetuksi tullutta Jani Alkiota, pitkän mediauransa aikana mm. F1- sarjaa, olympiakiekkoa sekä Liigaa selostanutta Oskari Saarta sekä kahdeksannen kautensa Liiga-selostajana käynnistävää Sebastian Waheebia. Selostustiimiin kuuluvat myös Aleksis Ärje, Juho Kokko, Olli Eronen ja Toni Saukkola.

Liiga-lähetysten juontajina jatkavat tutut Tuomas Nyholm ja Suvi Puukangas, jotka saavat rinnalleen yli 15 vuoden juontokokemuksen omaavan Teemu Niikon.

MTV on osa Telia Companya. Telia Liigapassin sisällöt ovat katsottavissa C Moresta ja Telia TV:stä. Tarkempi C Moren tuotteistus julkaistaan lähiviikkoina. Telia TV:n Liiga-tuotteet säilyvät ennallaan.


---
Julkaisija: Aija Saha