C Moren Liiga-sisältöjen kokonaisuus vahvistunut – Hockey Night tekee paluun

4.8.2020
C Moren Liiga-sisältöjen kokonaisuus vahvistunut – Hockey Night tekee paluun

Kuva: Vesa Pöppönen

Liiga-sisältöjen tuotanto siirtyi keväällä Telialta MTV:lle osana Telia Companyn uutta TV/Media-yksikköä. Liiga-kaudella 2020-2021 uudistuneet Liiga-sisällöt saavat kodin C Moressa sekä entistä vahvemman näkyvyyden MTV:n televisiokanavilla.

Tulevalla kaudella MTV valjastaa koneistonsa Liiga-huuman nostattamiseksi. C Morella Liiga löytää paikkansa muiden urheilun huippusisältöjen rinnalta, mutta myös MTV3 ja Sub ovat vahvasti mukana Liigan tapahtumissa viikoittain läpi kauden.

C Moren Liiga-sisältöjen keskiössä on Liigan massiivinen ottelukokonaisuus. Pelkästään runkosarjassa pelataan 450 ottelua, jotka ovat katsottavissa suorina lähetyksinä. Kun mukaan lasketaan Liiga-viikon oheisohjelmat, on kiekkofaneille viihdettä Liigan parissa tiedossa parhaimpina viikkoina joka ilta maanantaista lauantaihin.

Vapaasti katsottavilla tv-kanavilla viikko-ohjelmistoon kuuluu maanantai-illan uusi erikoisohjelma (MTV3), perjantain suora Liiga-ottelu (Sub) ja lauantain ennakkostudio (MTV3).

Hockey Night palaa

MTV on tuottanut Liiga-lähetyksiä edellisen kerran 2000-luvun puolivälissä. Pala vanhoja kulta-aikoja onkin tuotu mukana tähän päivään: Hockey Night tekee paluun.

Tulevalla kaudella oranssitakkiset juontajat seikkailevat maanantaisin uudessa MTV3-kanavan myöhäisilloissakin esitettävässä viihdyttävässä viikko-ohjelmassa, Hockey Night – Tien päällä. Juontajakaksikko vierailee viikoittain yhdellä Liiga-paikkakunnalla, jossa tutustutaan seuraan ja historiaan sekä jalkaudutaan nykyisen joukkueen pariin.

Perjantain kierrokselta valitaan viikoittain Hockey Night Live -studio-ottelu. Maanantain ohjelmassakin fokuksessa ollut seura on tämän lähetyksen keskiössä. Viidentoista ensimmäisen kierroksen aikana Hockey Night Live kiertää vuorollaan lähes kaikki paikkakunnat. Ottelu esitetään suorana C Moren lisäksi myös Subilla.

Lauantaisin C Moren koko illan suora studiolähetys Hockey Night 360 alustaa viime kausilta tutulla tavalla koko kierroksen ja seuraa ottelutapahtumia erillisessä konferenssilähetyksessä ja vetää yhteen tapahtumat pelien päätyttyä.

Uudet värit, uusi studio, vahvistunut tiimi

Lähetyksiä tehdään, poikkeusolojen sallimissa rajoissa, entistä näyttävämmin paikan päältä. Myös Telia on vahvasti mukana mahdollistamassa Liiga-lähetyksiä, sillä Liiga-ottelut näkyvät suomalaisille laadukkaina lähetyksinä yhtiön jäähalleille rakentamien kuituyhteyksien myötä.

Studiolähetykset puolestaan tuodaan MTV:n muista urheilulähetyksistä tuttuun isoon studioon, ja Liiga-lähetykset saavat samalla uuden visuaalisen ilmeen. Liigassa ensimmäisenä maailmassa käyttöön otettu Wisehockey-älykiekkojärjestelmä tarjoaa jatkossakin kiinnostavaa tietoa Liiga-huumaan koukuttuneille. Liigan asiantuntija-, selostaja- ja juontajatiimi vahvistuu myös entisestään.

Kaikki C Moren Liiga-lähetysten tähdet julkistetaan viikon 33 aikana.

Kaikki ohjelmat katsottavissa C Moresta ja Telia TV:stä. Tarkemmat tiedot tuotteistuksesta julkistetaan ennen kauden alkua.


---
Julkaisija: Aija Saha