Sportilta positiivinen tulosjulkistus – ”Antaa uskoa tulevaan uudistetussa areenassa”

29.6.2020
Sportilta positiivinen tulosjulkistus –  ”Antaa uskoa tulevaan uudistetussa areenassa”

Vaasan Sportin liikevoitto päättyneellä tilikaudella verojen jälkeen oli 148 650 euroa. Yrityksen liikevaihto oli 4,66 miljoonaa euroa.

– Tiedostimme, että kaudesta voi tulla haastava, kun areena oli osittain rakennustyömaa ja jos joukkueen suoritukset jäävät tavoitteesta. Vaikka urheilullinen menestys jäi vajaaksi, pystyimme haastavasta tilanteesta huolimatta parantamaan tulosta, Sportin toimitusjohtaja Tomas Kurtén kertoo joukkueen tiedotteessa.

– Positiivinen tulos antaa uskoa tulevaan kauteen uudistetussa Vaasan Sähkö Areenassa. Tulos vahvisti yhtiön omaa pääomaa, ja tulevan syksyn osakeannissa tavoite on vahvistaa yhtiön omaa pääomaa vielä vähintään 200 000 eurolla, Sportin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen sanoo.

Areenan uudistushanke on viivästynyt alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta nyt uusi moderni areena on valmistumassa kaudelle 2020-21. Areenan yleisökapasiteetti nousee Liiga-otteluissa 5000:een, konserttitapahtumissa jopa 7 000:een.

Vaasan Sport investoi uuteen areenaan vajaat miljoonaa euroa ja on myös tehnyt 20 vuoden vuokrasopimuksen ravintolakerroksesta. Rahoitus on kerätty monesta eri lähteestä viimeisen vuoden aikana.

– Ensin teimme 1,8 miljoonan investoinnin Liiga-osakkeeseen ja nyt areenan olosuhteisiin. Seuraavien vuosien aikana liike- ja urheilutoiminnan kehittäminen tulee olemaan meidän pääfokuksemme, Hiltunen tiivistää.


---
Julkaisija: Antti Seppänen