Tapparan tulos jälleen voitollinen - “Emme joutuneet syömään pääomia”

26.6.2020
Tapparan tulos jälleen voitollinen - “Emme joutuneet syömään pääomia”

Tapparan taustayhtiö Tamhockey Oy:n tulos päättyneeltä tilikaudelta oli 14 085 euroa. Yhtiön liikevaihto oli 8,55 miljoonaa euroa.

Tamhockey Oy teki positiivisen tuloksen jo kahdeksannen kerran peräkkäin. Yhteensä näinä kausina on tulosta syntynyt yli 2,8 miljoonaa euroa. Tilikauden 2018-19 tulos oli 577 654 euroa.

Tapparan tiedotteen mukaan liikevaihdon ja tuloksen lasku edelliskaudesta johtuu koronaviruksen vuoksi saamatta jääneistä tuloista. Yhtiö ei pelien keskeytyessä myöskään pystynyt hyödyntämään merkittäviä investointeja, jotka se teki joukkueen vahvistamiseksi playoffsia ajatellen.

– Olen kiitollinen henkilöstölle ja koko yhteisölle siitä, että kauden ennenaikaisesta päättymisestä huolimatta saavutimme jälleen voitollisen tuloksen emmekä joutuneet syömään pääomia. Näin olemme strategiamme mukaisesti pystyneet rakentamaan myös alkavalle kaudelle hyvän ja mielenkiintoisen joukkueen, jolla on mahdollisuus taistella Suomen mestaruudesta, toimitusjohtaja Mika Aro kiittelee seuran tiedotteessa.

Tilikauden päättymisen jälkeen on järjestetty suunnattu osakeanti Aleksander Barkoville, Poju Zabludowiczille sekä toimitusjohtaja Arolle. Annin tarkoituksena on turvata investoinnit, joita vaaditaan Tapparan siirtyessä uudelle Uros Live -areenalle.

– Odotamme innokkain mielin alkavaa kautta. Olemme tehneet lujasti töitä niin joukkueessa kuin toimistolla. Joukkueella on ensimmäistä kertaa vuosiin kunnolla aikaa kesäharjoitteluun ja palautumiseen, normaalistihan on pelattu pitkälle kevääseen, Mika Aro päättää.

Tapparan kausi käynnistyy 7. elokuuta Pitsiturnauksella Raumalla.


---
Julkaisija: Antti Seppänen