Jussi Ahokas Liiga-podcastissa: ”Ensimmäinen juhannus viiteen vuoteen, kun en ollut Pohjois-Amerikassa”

26.6.2020
Jussi Ahokas Liiga-podcastissa: ”Ensimmäinen juhannus viiteen vuoteen, kun en ollut Pohjois-Amerikassa”

KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas kertoo Liiga-podcastin toisessa vierailussaan KooKoon keväästä ja kesästä sekä osallistumisestaan NHL:n valmennusseminaariin.

Ahokkaalle seminaariin osallistuminen on ollut tapana jo monen vuoden ajan.

– Nyt se käytiin videomuodossa, mutta olen käynyt kolmena vuonna paikan päällä. On ollut mielenkiintoista tavata ihmisiä. Paljon ja erilaisia ajatuksia tuli siitä, miten he pelaavat pienessä kaukalossa, tiettyjä pieniä tipsejä pelitilannekohtaisista asioista ja siitä, miten joukkuehenkeä luodaan. Itselle jotain jää joka kerta. Yritetään kehittää itseä mahdollisimman monipuolisesti, hän kertoo.

Maailmantilanne ja seminaarin järjestäminen etäyhteyksin teki Ahokkaan keskikesän juhlasta tyystin erilaisen moneen vuoteen.

– Nyt oli ensimmäinen juhannus viiteen vuoteen, kun en ollut Pohjois-Amerikassa. Olen ollut paikan päällä viimeiset viisi NHL:n varaustilaisuutta. Olen nähnyt ihmisiä ja tavannut heitä. Siellä tapaa paljon ihmisiä ja saa aikaan mielenkiintoisia keskusteluja. Olen kokenut sen itselleni hyväksi nähdä muitakin puolia. Meillä Suomi-kiekossa asiat ovat hyvin, mutta edelleen pitää kehittyä. Siellä näkee, miten muissa maissa touhutaan, joten saa sieltä ajatuksia. Olen kokenut, että koko ajan pitää pitää silmät auki ja korvat höröllä, sanoo Ahokas.

>> Kuuntele Ahokkaan haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen