Matti Tiilikainen Liiga-podcastissa: ”HPK haluaa päästä huipulle ja olla siellä”

23.6.2020
Matti Tiilikainen Liiga-podcastissa: ”HPK haluaa päästä huipulle ja olla siellä”

HPK:n oma kasvatti Matti Tiilikainen on seuran Liiga-joukkueen uusi päävalmentaja. Hän on kulkenut pitkän valmennustien nykyiseen asemaansa.

Tiilikainen vieraili Suplan Liiga-podcastissa kertomassa HPK:n keväästä, kesästä ja joukkueen rakentumisesta.

– Harjoituskausi saatiin hyvin pakettiin. Se oli hieman erilainen kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olemme olleet muutaman viikon omatoimisella jaksolla, ja heinäkuun lopulla palataan hommiin. Harjoittelimme kahdeksan viikkoa pääsiäisen jälkeen. Omatoimisestihan sekin pitkälti mentiin. Mahdollistimme seurana tietyt paikat, joissa pystyttiin harjoittelemaan. Pelaajat toteuttivat porrastetusti pariharjoittelua ja sen jälkeen viimeisinä viikkoina pystyimme tekemään pienryhmäharjoittelua, Tiilikainen kertoo.

HPK:ssa tähdätään jälleen koviin sijoituksiin.

- On varmaan turhaa lähteä liikaa ennustamaan, mutta meillä on seurana edelleen kovat tavoitteet ja haluamme päästä huipulle ja olla siellä. Vaikeaa se on. Siellä on erinomaisia organisaatioita ja hyvin valmennettuja joukkueita. Tuntuu siltä, että ensi kaudesta tulee ihan varmasti todella tasainen ja tiukka. Aina tulee yllätyksiä, ja toivottavasti HPK kuuluu niihin, jotka pystyvät yllättämään.

>> Kuuntele Tiilikaisen haastattelu Suplassa


---
Julkaisija: Antti Seppänen