KalPan tilikausi kääntyi tappiolliseksi

9.6.2020
KalPan tilikausi kääntyi tappiolliseksi

KalPan 90-vuotisjuhlakausi tuotti seuralle tappiota 253 414 euroa. Yhtiön liikevaihto oli edellisen kauden tapaan 6,7 miljoonaa euroa. Edellisellä KalPa teki voittoa reilut 405 000 euroa.

– Panostimme juhlakautemme pelaajistoon aiempia kausia enemmän. Kauden keskeyttäminen peruutti tulevat ottelutapahtumat ja lisäksi keväälle suunnitellun konsertin ja maaottelun. Hieman myöhemmin myös ravintola Pelimies jouduttiin tilapäisesti sulkemaan. Toimintaympäristön äkillinen muutos käänsi tilikauden tuloksen tappiolle, kun talouden sopeutustoimien vaikutukset konkretisoituvat lähes täysin vasta kaudelle 2020-2021, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo.

Tulevalla kaudella KalPa Hockey Oy budjetoitu liikevaihto on 6,4 miljoonaa euroa. Budjetoitu yleisökeskiarvo on 3 100 katsojaa ja pelaajabudjetti 1,7 miljoonaa euroa. Tilikaudesta tavoitellaan nollatulosta.

– Tulevaan kauteen lähdemme poikkeuksellisen epävarmassa tilanteessa. Olemme sopeuttaneet toimintaa kevään aikana reippaasti, ja pystymme nyt paremmin kestämään mahdollisen tilanteen pitkittymisen, Saksman kertoo.

KalPa Hockey Oy:n hallituksessa jatkavat Mika Sutinen (puheenjohtaja), Jarmo Vidgren, Jarna Kaplas ja Markus Pohjonen. Uutena jäsenenä hallitukseen liittyy Pasi Toppari.


---
Julkaisija: Antti Seppänen